windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.01 0 0 6737

 

   "....Már csak azt kellene tudni, belpolitikai megrendelésre, vagy külföldi megrendelésre... De mit is beszélek - hisz egyesek szerint az az "áruló", aki NBH anyagot kiszivárogtat...:)...."

 

No ez amit már soha nem fogunk megtudni...és amúgy lehet hogy csak az én véleményem, lehet az áruló szó nem szerencsés....de azt mondom (írom) ha valóban a kiszivárogtató úgy érzi, főképp ha tudja, hogy szennyes dolgok történtek a lehető legrosszabb módot választotta ki azzal hogy szivárogtaott. Ha szakember és gondolkozik eredményt érhetett volna el azzal ha megkeresi a Nemzetbiztonsági bizottság elnökét (aki a vonatkozó törvények szerint mindig is ellenzéki párt képviselője) és így vszeg államtitkot sem sérene. Nem beszélve arról, hogy a bizottság nem az esmények után fut, hanem elébe megy, ami alatt azt értem, hogy az információ hatalom...és lehet kérdezni és úgy kérdezni, hogy tudom mit kell kérdezni.

- tehát ha az ismeretlen szivárogtatott rögtön valahová, akkor joggal feltételezem mi lesz akkor ha komoly ellenérdekű más állam hirszerzői keresik meg...

-  ha viszont megpróbálta már a nemzetbiztonsági bizottságot és nem történt semmi, akkor megértem őt..de akkor bizony felmegyek a miniszterhez és nem tudom mit csinálok...hát  bíz, semmit...szóval akkor egy nagy szenny az egész balostul-jobbostul együtt.

na mindegy a fentiek csak lehetséges elképzelések, lehet hogy teljesen más az igazság...

Előzmény: Törölt nick (6692)