carmmi Creative Commons License 2009.08.26 0 0 20
Ti undorítóak vagytok! hogyan tudtok szórakozni egy állat szenvedésén ostoba barmok??!!?! ezt nem hiszem el, hogyan létezhet olyan ember aki élvezi egy állat szenvedését? hát komolyan mondom, ti vagytok és a hozzátok hasonló szadista balfaszok a világ legcivilizálatlanabb és legundorítóbb alakjai!! tudjátok mit? legyetek büszke magatokra!

"én állatvédő vagyok de nincs semmi bajom a bikaviadalokkal." hát gratulálok kedves valaki nagyon élelmes civilizált epés kijelentés volt ez. csak az lenne a kérdésem, hogy szerinted az állat élvezi sőt egyenesen imádja, mikor lándzsákat döfködnek a hátába jobbról balról? szerinted bikának tetszik mikor egész nap éhezik hogy legyengítsék?

mert ha ez nem állatkínzás akkor mi az? ha ezt tolerálják akkor ennyi erővel a macska kutya meg minden más állat kínzását is tolerálni lehetne mert azok semmivel sem rosszabbak ennél!!! az ilyen ocsmány szokásokat el kell törölni mint ahogy eltörölték a lefejezést meg máglyán való elégetést meg minden kínzást is... azok is hagyományok voltak...

mégegyszer mondom, csak sajnálni tudlak benneteket, utolsó mocsadékokat, akiknek ez jelenti a szórakozást. meg se érdemlitek hogy embernek nevezzenek titeket, akik egy állat szenvedésén szórakoznak. gratulálok. legyetek büszkék magatokra 21 századi civilizált emberek!