matika82 Creative Commons License 2009.08.25 0 0 56113

 

  Sziasztok!

 Néha egy kicsit kényelmetlenül érzem magam, mert nincs sok időm netezni, szoktam olvasni az írásokat de csak akkor írok ha kérdezni valóm akad, mint most is. Szeretnék olyan véleményeket hallani akiknek szintén mopszuk van, több a tapasztalat is. Hátha tud valaki tanácsot adni nekem. Manónak a füle megtört, nem tudom, hogy mitől. A doki azt mondta még nem elég kemény a benne a porc. Szeretném ha a bal füle is olyan szépen állna mint a jobb. Van rá esély, hogy helyrealakuljon? Tudok tenni ennek érdekében bármit is? Na és időnként kint felejti a nyelvét, olyan is történt, hogy alvás közben maradt kint, mikor hozzányúltam teljesen megvolt már száradva. Ez a foga miatt van? Ugyanis még most nőnek elől az alsó fogai. Az is érdekes mert két soros lesz, az első 4 egy sorban, utánna kettő hátrább és megint kettő előbb.

 Teszek fel képeket ahol látszanak azok a dolgok amiket megemlítettem. Most Manó 4 hónapos és 3 hetes a súlya pedig 5,70 kg. Ez normális testsúly az ő korában? Elég ha már naponta kétszer kap kaját?

 A szobatisztaságra térve nekünk is volt problémánk, soha nem kapott ki amikor bent végezte el a dolgát, redszeresen hordtuk ki és türelmesen, bízva abba amit már 3 hete elértünk, hogy szobatiszta legyen. Ha több vizet iszik, többször is pisilik, viszont kaka csak evés után van. Úgy állítottuk be az etetést, hogy rögtön utánna megyünk is ki. Tömbházban lakunk, a körülötte levő zöld területre járunk, úgy megszokta a füves részt ahová elbújhat közben, hogy sima területen csak akkor végzi el a dolgát ha nagyon muszály.

        További szép napot nektek.

Megtört fül hátulrólOldalrólSzembőlKint maradt nyelv