denyiro Creative Commons License 2009.08.16 0 0 5445

Le bírtam cserélni az acélfelnit rajta mivel eladtam a közel 10 éves Swiftemről visszamaradt alufelnit plusz a rajta lévő gumit és adódott egy jó üzlet. Viszont ez most hogy jön ide? Ez a tipikus magyar mentalitásnak a jele! 

Számomra beruházás mivel nem az ablakon szórom a pénzt és több évig szeretném használni, élvezni így kétszer meggondolom mire költök. A kocsicsere szintén -nem újat vettem hanem tesztautót és felét hitelből, bár gondolom ezt is olvastad akkor- egy hosszas előkészület után következett be de azt sem bántam meg. Az autóvásárlás sem jó befektetés mivel szinte minden veszít értékéből feltéve ha nem valami ritkaságot, egyedi darabot veszünk. Viszont akinek szükséges az autó a mindennapjaihoz, mondjuk munkábajáráshoz és ügyeinek intézéséhez annak jó ha van egy fenntartható ugyanis nem lakik mindenki a fővárosban vagy más nagyvárosban ahol busszal, villamossal, bringával be tud utazni ahová szeretne. Tudod a vidék és főleg a keleti blokk már csak ilyen. Az ember csak egy könnyen helyettesíthető valami.  

Igaza volt az egyik hozzászólónak, 100 eFt havi fizetéssel nem lehet nagyon ugrálni! Isteni szerencsém, hogy még élnek a szüleim és közös háztartásban vagyok velük így jobban kijövünk anyagilag.

Esetleg még kíváncsi vagy valamire? Ja vettem egy benzinmotoros fűkaszát is -Sparta 250T- és azt sem úri passzióból tettem hanem a ház körüli növényzet kordában tartásához.

Szóval ha csak támadni tudsz akkor inkább tisztelj meg vele, hogy nem ítélkezel fölöttem úgy, hogy még csak nem is ismersz.

Előzmény: Teaway (5442)