Hangszoros Creative Commons License 2009.08.11 0 0 5404
A TV schopba meggy a reklám, egy pingvinszerü gőztisttitóról. Nézve a képét még jobb is lehet mint az átlag, mert a többségbe viz bele, egymerülőforraló melegiti és jön a göz.Nagyon bénák, föleg mert alig van nyomás, és az üritéssel változik.
A kép alapján ez a schopos alul tartja a vizet (ezért illatositható), valószinű szivattyú (ez fog a leghamarább bedögleni szerintem) viszi fel a kazánba. Ez egyenletes gözt ad. A hsz-ekbe dicséritek a gözös tisztitást. Van szétdobálva egy, talpra állitom, hátha beválik. Valamikor 20-25éve volt egy ilyenem, de semmire nem találtam praktikusnak, ezért megszabadultam tőle. Hasznos tanács :( lehet hogy a mosógépesbe való?)
Hogyan fürdessünk meg egy macskát:

1. Alaposan tisztítsd ki a WC-t.
2. Adj megfelelő mennyiségű sampont a WC vizéhez, és nyisd fel mind a két fedelet.
3. Keresd meg a macskát, és csillapítsd le, miközben a mosdóba viszed.
4. Egy gyors mozdulattal tedd a macskát a WC-be, és zárd le mindkét fedelét.
(Lehet, hogy szükséges lesz a fedélre állnod, nehogy megszökjön.) A macska önmagától fel fogja kavarni a vizet, és bő habot fog verni. Ne törődj a zajokkal, amik a WC-ből jönnek, a macska valójában élvezi ezt.
FIGYELEM: Vigyázz arra, hogy a testednek semelyik része ne kerüljön közel a WC széléhez, mert a macska karmai majd kinyúlnak, hogy bármit elkapjanak.
5. Öblítsd le a WC-t 3-szor vagy 4-szer. Ez egyben az "Erőteljes mosás" és az "Öblítő" fokozat is, amiről azt találtam, hogy nagyon hatékonyak.
6. Valakivel nyittasd ki a külső ajtót, és biztosítsd, hogy senki ne álljon a WC és a külső ajtó között.
7. Állj a WC mögé, olyan távol, ahogy csak tudsz, és gyorsan nyisd ki mind a két fedelet.
8. A most már tiszta macska kivágódik a WC-ből, kirohan, ahol is magától megszárad.

Őszinte üdvözlettel:
A kutya