monvart Creative Commons License 2009.08.10 0 0 25
Ne keseredj el 1 pillanatra se, h nem megy a topik, nem azért van mert a jónép nem szereti ezt a műfajt, hanem azért mert szerintem senkinek nem jut eszébe, h 1általán ilyen vaan.

Példának okáért vegyünk engem, én kb 4 éve voltam teljesen oda az indi rockért ( Kasabianért, Kings of lonért és társaiért), büszkén híreszteltem, hogy milyen csudajó zenére leltem, terjesztettem az igét néhányan meghallgatták aztán semmi egyedül maradtam a nagy szerelmem közepette.Gyanítom mert nem ez folyt a tvből, rádiókból, aztán valahogy nálam is a feledésbe merült:(

De lám lám a sok sok évvel később újra eszembe jutott, hogy utánanézzek, h mi a helyzet az indivel, meg hogy is van ez, és megtaláltam ezt a fórumot.
A legújabb kedvencem a The Submarines, igaz az nem pont rock, de szerintem olyan jóóó. Kicsit pihengetős néha szerelmes, v szerelmezős zene, de nekem nagyon tecccik:D
+ emiatt kerestem rá az indire.
ami elkeserítő egyetlen magyar oldalt se találtam, ahol használható infót találtam volna róla. Tehát ne keseredj vannak akik szeretik csak nem biztos h megtalálják ezt a lehtőséget.
ha valakit érdekel néhány ínyencség The Submarinestől, én ezeket szeretem:D reklámokból lehet h már ismeritek
http://www.youtube.com/watch?v=LSS8ub5x0G0
http://www.youtube.com/watch?v=yhXlNIJ5epw
szerintem ez a mesével 1ütt a legjobb:D
http://www.youtube.com/watch?v=mF5g1W11c8c&feature=related