Timike74 Creative Commons License 2009.08.10 0 0 26210
Rambóka

Már én is csak ebben tudok bízni.
Remélem tényleg ígyebbül lesz:-)))



Ma volt két érdekesség, megosztom veletek:

1.
Telefonáltam a dokinak, hogy mikor mehetek hozzá.
Mondta, hogy most menjek nyugodtan. Ezer és még vagy ötszáz emberke tolong a rendelő előtt, nyitva az ajtó én bemegyek. Dumálok két szót az asszisztenssel, doki az UH-ba, várok.
Bejön egy középkorú nő + lánya ( utólag tudtam meg persze, hogy anya-lánya.)
A nő csak valami beutalót akart kérni, a lánya meg toloncolja kifelé a rendelőből, hogy várja meg kint. Kezdett érdekessé válni a dolog.
Az asszisztens nő végre "rendet " rakott, az anyának laborbeutaló kellett, a lányának meg egy valami nyilatkozat szerű bánatom az abortuszhoz, és nem akarta az anyja előtt intézni. ekkor Marika ( assz. ) megkérdezte, hogy ki lesz ez idő
alatt a gyerekekkel ? Hát Anyám.........De mit mond, hova megy? BOLTBA!!!!
Azt hittem rosszul halok, boltba????????? Marika is visszakérdezett.
Igen elmegyek Pécsre a Tescóba, majd azt mondom. ( reggel befekvés, abortusz és délután haza, ha minden ok. ) Még jó, hogy nekidőltem egy szekrénynek, mert szerintem hanyatt estem volna.

2.
Laborba bemegyek, mondja a "bökőnő ", hogy behív egy kismamát,( 16 hetes terhes volt, mint kiderült. ) maradjak csak, utána én jövök. Ok.
Bejön a csaj, leül, hogy leveszik a vérét, én a háta mögött álltam.
Közbe a laboros csaj rámnéz, és így szól: Úr Isten Timi, te mennyit fogytál?
Mondom neki, hogy 34 kilót? Köv. kérdés: " Hogy csinálod "?
Mondom met és diéta. Néz bután, ugye szokás szerint. Nagyjából felvázoltam a lényegét, erre a kismama megszólal, hogy ő is PCO-s, metes, jelenleg 16 hetes terhes. És megkérdezte, hogy én is babát várok? Mondtam, még nem. Kiderült, egy az orvosunk:-)))))) Terhesség alatt nem szedi a metet, gyorsan ennyit "kiderítettem", én annyit mondtam, hogy én tutira fogom, ha egyszer az leszek.
Köszönt és elment. Tök jó volt látni, olyan mosolygós, kiegyensúlyozott volt, biztos régóta várta már ő is. Visszagondolok, mikor vártam az UH előtt, ők akkor jöttek ki a párjával, a srác kezében egy fényképezőgéppel és könnyesnek tűnő szemmel. Hát ezért volt!


Előzmény: Rambóka (26200)