milyennincs Creative Commons License 2009.08.10 0 0 5907

"Tudod, ezt van aki másképp aposztrofálta volna. Mondjuk: " tévedsz enkies"... vagy "nem jól emlékszel wnkies!" ..ez már modor kérdése. No és csinálta/volna."
[...]

"Te viszont "lebegtetted" a témát, hogy aztán a rád jellemző stílusban lecsaphass.
Jó ideje már sejtettem, ma már tudom: neked a kettőnk közötti eszmecserében egyáltalán semmit sem számít/ott a korona....az volt a lényeg (mióta tévedtél a korona szultánkezében létéről), hogy megalázhass. Most nyílván úgy érzed, sikerült.
...és triumfálsz .
Pedig ama tévedésed--amint írtam is-- egy pillanatnyi figyelmetlenség lehetett részedről...mindenkivel előfordúl...senki sem tökéletes(amint írtam).
Ezzel együtt mindigis komoly elismerést váltott ki belőlem történelem-tudásod, felkészültséged, széleskörű tájékozódottságod."
---
Emberileg viszont megbuktál. (Persze, ezzel te mit sem törődsz....a te dolgod.)
---
Írod: "csak egyféle logika van!" .... hát ebben nagyot tévedsz, de hagyjuk!
Mellesleg, logikádra rögtön rácáfolsz. Szépen elmeséled itt, hogy neeeem, ti nem utasíttok vissza zsigerből semmiféle elméletet, az esetleges sumer(és egyéb) rokonságot sem!... aztán kissé később "átutasítod" az egészet az alternatívba, mint olyat, aminek légbőlkapott mese szint fölött semmi, de semmi alapja. (Elgondolkoznál ezen?...bár ez is mindegy nekem.)
---
Azt nem egészen értem, mit akarsz te "tisztességes" kommunikáció alatt érteni....te, aki nem egyszer tisztességtelen hangnemet ütsz meg....de ez is a te dolgod.
[...]

Elüldözhetsz innen (és elüldözhetsz mindenki más alternatívot)....de lehet, hogy Te is szegényebb leszel ezáltal.
Bízom benne, hogy atért kissé te is magadba szállsz, s viselkedésedet megpróbálod a jövőben .... csiszolni.

 

Ezek nélkül, tárgyszerűen.

Előzmény: enkies (5905)