repcsepista Creative Commons License 2009.08.04 0 0 118

Titok, hogy mit tojnak a tutkok, nem tollast?

 Mondjuk H.Pesnya tezsvirünket ismertem, s most én... külön akartam, hogy támogatnád az én közösségem, s mikor én intézkedtem, az ujságiró szövetségeknél, hogy nézzenek már utánna, s ha ők aszondják va bene, akkór benne vagyok, a foci capatba?

 A problámám, hogy totta... na anyagi lehetőségek, cupasz megélhetés, ami czagg, eggzer valaha, meglátlak nap nap nap... meg mindenapi napi napi napi 1 tollás? -mire, a kis capatnak, is adni kéne? -menni kéne? -mert társas lén vad, kis pajti?

 Hod mi lehet az akkadálya, hogy nem jöttek ki, amit azóta is figyelemmel kisérek, s amit láttam, abból megtudnám csinálni, mikor akik megcsinálták suttyomba, ha igen, akármilyen nem engedlyézett szerkentyü miatt, ha nem legálisan, ami ha igen, vagy megölnek, de a családodat is leölik, ami miatt visszaugrik az illető, ha mégis, most a bolondok házába visznek, s megkezelnek, de mégis vannak akik kiküszöbölték, hogy irtórra corrozidálló a viz?

  Egyszerüen cillikon tablattát oldanak a vizbe, ami cillikonizálja a fémet, s ugganakkor szódabikarbóna, felredukálja a robbanást, a hatszorosára, de hicci a picci, vaggis, abszi ulti, aki most csak rá gondolna is, hogy itt van, nem csak ez, hanem milliárd pattentolt vacak, amivel lehetne rögtön gezdeni valamit?- na én akarok, esetleg most egy Csepel de repül ő,  motrot, mert kiábrándultam a Harlybul, abrahamikból is, (nem a zsidók csak, hanem a hami sok)  meg az összes kraka puca mi adunk nekte enni? - én jobbat tudok csinálni, de főleg ollat, ami nemkerül 1 örök életbe, vaggis, mikor tudsz occeharácolni, mondjuk csak magadat fentartani a vizen, mi adunk nektek egy mit? -150 ezer dolcsist? - czagg a felső 10 ezenek, minden?

 Fidellemeczagg, mindent uttánad kéne dobbálni, s ami megüt, az gut? -'n tág, nem rázz? Vedük, ha czagg 10 % haszon? Ellenben nekik milló zor osa 1 óra bére?

 Segits magad-on, az isten is meg seggit? Te is magad vagy? -s ők? Mondjuk én keresem, magamat, de nem talállak sehol? -s mindenki 1 fel tálaló: We serve you? Anám keserve, Isten barma,  im gyüvök? -jah, de van az istennek állatkertje?

 Fidelem, ellenben, vanak ollan biciglijeim, ami magától men!!!