Törölt nick Creative Commons License 2009.08.03 0 0 1238
Szervusztok. Én új vagyok itt, de gondolom, egyszer mindenki volt kezdő :o)
Június közepén kezdték el vizsgálni a pajzsmirigyemet, TSH 67,49 FT4 5,6. Göbök nincsenek. Most a következő lépés, hogy menjek vissza a háziorvoshoz, hogy felírja a gyógyszert. Ettől eléggé idegenkedek, eddig nem szedtem semmiféle gyógyszert, hormont pedig különösképpen nem. Olvasgatom itt a mellékhatásokat, s eléggé taszít, amit leírtok. Nem tudom, hogy ha nem megyek vissza az orvoshoz és nem szedek semmit, akkor meddig fognak súlyosbodni a tünetek?
Engem leginkább az nyomaszt, hogy "törölték a memóriakártyámat", mint ahogy egy előbbi hozzászólásban olvastam, s híztam 15 kg-ot.
A többivel lehet együtt élni. Mindig azt hittem, hogy ezek az öregedés jelei, most voltam 51 éves. Nekem is fura volt, hogy fáradékonyabb vagyok, többet alszom mint szoktam, nehezebben mozgok, de mindenre ráfogtam, hogy én már öreg vagyok. De ezek szerint mégsem.
Aki szedi közületek a hormont, annak visszatért a memóriája is? Ez lenne a legfontosabb, amit szeretnék helyreállítani, hiszen a munkámhoz "pörögni" kellene (könyvelő vagyok), de sajnos nem megy, s félek, hogy így el fogom veszíteni.