Feriba51 Creative Commons License 2009.08.02 0 0 17063
Helló Csabapeca!

Kitűnő megoldás!!!!!!!!
Most, hogy mélyebben foglalkozom ezekkel a lehetőségekkel, úgy látom ez a lehető legolcsóbb, legbiztosabb megoldás. És micsoda kis finomságok vannak benne!!!!!
Mondom ezt, mert a spórolós emberfia itt is a rézháló alá szűrt cefrét tenne, fölé pedig a sűrűbbjét. Úgy már nem működne. Azért nem, mert az igy keletkezett buborékok, gőz részecskék egyszerüen felnyomnák a hálót és összekutyulódna a cefre. A titok, szerintem, a viz a magassabb forrásponttal. Nem forrik fel, hőt közvetit, nem borogatja a fölé tett hálót. Fantasztikus!!!!!!!! Mindennemű cefrénél használható!!!!:-))))))))))
Legalább is elméletileg nekem ez tetszik a legjobban. Nem kell duplafal, a hőveszteség pedig a lehető legkissebb.
Elnézést kérek a lelkendezés miatt, de ez nem semmi. Bizonyosan volt már ehhez hasonló megoldás, de lehet nem vettem észre eddig és én nagyon tudok örülni, ha egy egyszerű megoldásnak. Amint már mondtam az egyszerű megoldásokban van a legtöbb zsenialitás!!!

Holnap felteszek egy töltést a bevált köveimmel, annyi módositással, hogy a betöltés után egy gumicsővel még belocsolom a köveket egy kis vizzel.

Közben, ha valakinek van technikai ellenvéleménye, szivesen elolvasnám. Lehet csak első látásra ennyire jó ez az olcsó megoldás?????

Gratulálok mégegyszer jó nedűt
Előzmény: csabapeca (17062)