lnzs Creative Commons License 2009.07.25 0 0 12166

Sziasztok!

 

Másodszor és utoljára....

 

Számomra egészen elképesztő, hogy milyen hozzászólásokat csikarnak ki magukból egyesek!

 

Szerettem volna megosztani veletek - első "kamu" nickesként - hogy mi hogyan éltük meg a Monrtenegrói nyaralást, mert indulás előtt sok hasznos infót bogarásztunk ki a fórumból, erre jönnek az okos hozzászólások....

 

Először az idiótábbaknak írok:

 

Szubjektív vélemény:

Ha valaki érti, hogy ez mit jelent, akkor ne háborogjon, ha valaki nem, akkor még néhány évet koptasson el az iskolapadban, vagy foglalkozzon önfejlesztéssel, utána talán menni fog!

 

Ez a multi vs. no multi, bank vs. no bank a legdemagógabb idiótaság amiről manapság beszélni lehet...

Bocs, hogy rontottam a bizniszét azonak az üzletemberkéknek, akik a fórumot használják reklámnak. Vajon ezért esik olyan rosszul, ha valaki negatív tapasztalatokat is megoszt másokkal????

Nem Pestről mentünk, sőt nem is panelból és nem is voltak hatalmas igényeink sem. Úgy mentünk , hogy sátor a kocsiban, ha véletlen nincs szállás, akkor kempingezünk és kész. Nagy várakozással készültünk az útra, amit csak lehetett elolvastunk előre a neten, a fórumot is végigböngésztük, tudtuk, hogy nagyjából mire számíthatunk.

 

És akkor azoknak akik tudnak szöveget értelmezni is, nem csak olvasni:

 

Amire én szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy nálunk nagyon sokan pampognak, hogy milyen rossz a helyzet és hogy milyen elmaradott helyen élünk. Na nekik kellene mondjuk Szabadkára, Újvidékre átmenni, szétnézni és utána elgondolkodni. Mondom ezt úgy, hogy 20 évvel ezelőtt rendszeresen jártunk oda vásárolni, és rácsodálkozni, hogy micsoda áruházak vannak ott. Akkoriban még arról beszéltünk, hogy milyen jó nekik...

Igen, hozzánk képest most kb. -20 év, ahol ők tartanak. Lehet, hogy csak 5 év és leköröznek bennünket, de akkor is:

ha átutazol azon a részen ezzel kell szembesülj!!!

 

Ezen a fórumon én úgy gondolom erről kellene beszélni, hogy erre mentem és ezt tapasztaltam, ezt láttam. Nem lefikázni, ha valaki nem osztja a helyi mindenhatók véleményét.

 

Montenegróban valóban csodálatos a táj. Felejthetetlen élményként maradt meg bennünk, aki ezért megy oda, biztosan nem fog csalódni!

 

Pont ezért volt viszoont megdöbbentő, hogy pl. a hegyek között itt-ott jókora fedetlen szemétdomb, Budvában pedig délután a tengerparton annyi a szemét, mint máshol egy szeméttelepen.

 

 

Kívánom mindenkinek, hogy érezze jól magát bárhová is menjen nyaralni !

Mindenkinek köszönjük az informatív hozzászólásokat és a használható infókat!!

 

....és akkor át is adnám a terepet a mindenról mindent tudóknak, a mások véleményét megváltoztatni akaróknak! 

 

az első kamu nickes