Pöttyösmacska Creative Commons License 2009.07.21 0 0 25260

Sziasztok!

 

Timike: belőled árad a pozitív gondolkodás, hihetetlen vagy, hogy ennyire jól viseled ezt az egész babásodási ügyet. szerintem mindannyian csak tanulhatnánk tőled. Nagyon jó volt olvasni amiket irogattál.

 

Jucy! fel a fejjel, neked legalább peteérésed van! :))) nekem még az sincs.

 

Tegnap úgy döntöttem, hogy 3x500g metet fogok szedni, mert micsoda hülyeség az, hogy a legnagyobb étkezéshez, az ebédhez nem adsz a szervezetednek semmi segítséget, és akkor csúcsra járatja a hasnyálmirigyedet. amikor meg eleve keveset eszel, reggelire, meg vacsira akkor veszel be "katalizátort".

 

tegnap már 3x500-at vettem be, mellékhatás nélkül. úgy érzem ez lesz a nekem való mennyiség.

nem tudom az orvosok miért "fukarkodnak" vele, én még olyanról nem hallottam, hogy valaki kapott minimál dózist, és az egyből elég is lett neki.

 

Tudja valaki miért nem lehet 3x1000-nél többet szedni? nem mintha ennyit szeretnék szedni, csak kíváncsiskodom.

 

Timi: ehhez a szőr témához: nem lehet hogy hozzászokik a szervezeted a methez, és egyre inkább überelni akarja? azt nem értem, hogy ha rendben vannak a hormonszintjeid, akkor miért van szőrtéma? normál tesztoszteron mellett, nem szabadna, hogy ez téma legyen, nem? milyen fokú a szőrösödésed egyébként, ami már zavar?

 

vogii: sajnálom, ami történt, de gondolja rra, hogy lehet hogy nem is a PCO miatt van. az jutott eszembe, hogy azok a nők, akiknél nincs probléma, nem méricskélik a hőjüket, lehet hogy észre sem veszik hogy teherbe estek, csak azt, hogy van egy erősebb mensijük...

biztos vagyok benne, hogy elég gyakori az ilyen nagyon korai vetélés...