Timike74 Creative Commons License 2009.07.21 0 0 25254
LJucy

Ne szomorkodj, tudom, könnyű ezt mondani, de nézd a dolog pozitív oldalát!
Nem 26 napos lett a ciklusod és egyenlőre szép vérzésed indul, ne barnás trutty.
Én tudom, mik azok a hónapok, évek, amiket csak a remény tölt meg és aztán mikor véget ér a ciklus, már ha volt ciklus, akkor a remény is veszni látszik.

Saját tapasztalat:
amikor elkezdtem a metet, nekem alapból 2x850 mg-ot írt fel. 3 hónap alatt látványos javulás volt nálam, de kértem egy kontroll labort, ahol még mindig, minden a feje tetején állt. Akkor megemeltettem 3x850 mg-ra a metet.
Után újabb 32,5 hónap várakozás, labor kontroll nem volt, de a doki nem akarta feljebb emelni a metet, mindig csak türelemre intett és azt magyarázta, hogy idő kell neki, amég hat. Hittem is, nem is, de nekem a változás kevésnek bizonyult. Közel 40 napos ciklusok, pé-vel és nélküle, pé előtt ugráló görbe és hasonlók.
November közepén konzultáltam itt a csajokkal és azóta szedem a metet 3x1000 mg-ban. Amikor megemeltem, utána két hét múlva mentem hozzá, és elmondtam neki, hogy megemeltem 3x1000-re, hát csak nézett és csóválta a fejét, hogy sok lesz. Én bizonygattam az ellenkezőjét, hogy nem. Na ekkor már, ugye 6 hónapja szedtem a metet, nem kis adagban.
Akkor volt a szekszárdi találkozó, ahova egy halvány pozitív teszttel érkeztem.
( 3x850 mg mettel a táskámban )
Másnapra úgy jártam, mint most Vogii:-((((((((((((
Tehát nov. közepe óta szedem a metet full dózisba és nekem lett igazam, mert a januári hormontükröm tökéletes lett, a ciklusom rövidült, átlag 30-34 nap közé esik.
( egyetlen megbolondult volt, a múlt havi, de hát azt tudjuk, hogy az agy miatt volt, nem a p.fészek miatt. )
Egy ideig, még szedtem a metet 2x850-esével úgy éreztem jó, de nem lett annál jobb, akkor emeltük 3x850-re. Ott is úgy volt, jó-jó volt, de nem lett sokkal jobb.
Egy időben a szőrök is tünedeztek, aztán felerősödött a növekedésük, aztán mikor emeltük a metet, megint csökkent a szőrnövés, aztán emelkedett. Ilyen lépcsőzetesen ment a dolog. ( azóta megint nől a szőröm, e beletörődtem, hogy nem tudok vele mit tenni, nincs tovább emelni valóm. )

Ezzel csak azt akartam írni, hogy nem valószínű, hogy a 3x500 met sok lenne neked. Dina és Fridaya is vékony PCO-s és ők is milyen sokat szednek, szedtek belőle, sőt nekik kellett az Avanda is. De nekik rosszabb lett a labrojuk.
Mindenki más és más, nem lehet egymáshoz hasonlítani bennünket, csak a tapsztalatokat lehet megosztani.
Szedd a metet, ha van rá pénzed, menj a Mensbe és csináltass hormontükröt, szedd a Premens-t és próbálj pozitívabban látni:-)))) ( könnyen dumálok, mi?.-)