Bocs, hogy belekotyogok, de igenis létezik, hogy zsiradék és viz nélkül lehet benne főzni.
20 éve használom a Zeptert, és csak jót tudok róla mondani.
Nem vagyok sem ügynöke - soha nem is lennék -, sem bérence a cégnek, csak használom, és nem bántam meg, hogy kisebb fajta vagyont adtam érte annak idején.
Az első évben - ha nem lett volna bukóablakom - úgy kivágom az egész edényzetet egy hajításnyira a francba, ahogy kell.
Teljesen más főzési technológiát igényel, amit meg kell tanulni!
Ha valaki arra "vetemedik", hogy ezentúl ezzel főz, akkor arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy nem lesz könnyű menet. A tanulási folyamatnak mindenkinél más-más időigénye van, rengeteg türelem kell hozzá, a Zepterhez különösen, de megéri.
Egy csöpp zsiradék nélkül - többek között - olyan marhapörköltet tudok benne produkálni, amit még a legkényesebb ízlésüek is különleges gasztronómiai élményként emlegetnek.