moncsa03 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 11605

Igaz,hogy nem Jisell vagyok de gondoltam segítek rajtad.:))

 

 

"Nem gomd per pillanat 8 étterem van nyitva a budvai sétányon. Ebből 4 rohatd drága

Ha a régi várostól kiindulva nézzük az éttermeket akkor a következők vannak:

1.The Olld Fisherman's pub pizzéria és étterem.Ha jó kemémy pizzára vágysz és jó a fogsorod ajánlom figyelmedbe viszont jót lehet sörözni.

2. Konoba Donna kod Nikole ez egy drága étterem a kiszolgálás fuj a kaja még fújjabbbbb

3. PORTO  étterem, ezt merem ajánlani aki jó halas étterembe vágyik. A kiszolgállás első rendű, az étel oltári és bőséseg adagban mérik. A szülonapomat is itt ünnepeltem,halk zene stb.stb.stb. jellemzője hogy egy kis hídon keresztül kell bemenni a híd alatt pedig ott uszkálnak a halak, rákok tehát a jövendőbeli vacsora itt tényéleg friss halat ehet az ember.Viszont csapolt sör az vagy vagy nincs.

4.Jadran kod Krsta ez egy drága étterem itt hogy is mondjam szallagon készítik a vacsorákat nem éppen volt a leg leg leg, tavaly ott egy utasom - magyar- oltári gyomorrontást kapott .Viszont van csapoltz sörrrrrrrrrrrrrr.

5.Olimpia étterem - puccos drága

6. Fontana étterem haljamos a gyomorrontás megszerzésére

7. Hűűűű elfelejtettem a nevét de jó étterem szolíd árakkal jó pizzával és rostélyossal

8. Zeleni gaj - jó hallevest szeretnél enni itt ajánlom, árak elfodadhatóak, csapolt sör is van pizza is finom.

A régi városan is van néhány puccos étterem de az nagyon de nagyon drága.

A régi városban ajánlom a Mocart cukrászdát friss és finom sütemények, fagyikkal lehet lehűteni a nyári forróságot.

Valamint Budván 2 benzinkút van a köszpontban - egymással szemben-innen nem messze mindössze 50 m-re van a Kangaro étterem. Igazán szolíd árakkal közepes adagokkal valamint tv-re kivetített menüvel várja a vendégeket.

Ezeket az étteremeket ajánlom szívessen.

A budvai sétányon több helyen árulnak pizza szeleteket ezt szem alapján lehet meítálni hogy mikor friss mikor nem . Ezenkívül ami nekem nagyon tetszik hogy behozatalra került az a nagyon sik finom olasz recept alapján készített fagylalt amiket nagy hűtő vitrinekben?ha jól mondom árulnak.

Beciciben a sétányon az Obala étteremnek vannak elfogadható árai valamit a Tri Ribara azaz a Három halász nevű éttermet ajánlom figyelmetekbe. Ide érdemes elmenni finomakat lehet enni a kiszolgálás első rendű viszont az árak egy kicsit húzósak."

Előzmény: Hümi (11603)