Axióma Creative Commons License 2009.06.23 0 0 325
Ltp-re panaszkodas: ide zuditod a topicba, hogy milyen keves johet ossze ltp-bol.
Allampapir van hosszabb lejaratu is, azert pont a kincstarjegy jutott eszembe, mert a) likvid (adhato-veheto) b) rendszeres megtakaritas sok kis tetellel jon ossze, nem pedig egy adott nagyot kell fialtatni -- igy pl. az utolso evi gyujtemeny ugye nem lehet 5 eves c) ez maradt meg valami reklambol a fejemben [mielott a fejemhez vagnad: nem penzugyi szakember vagyok, csak egy programozo].
A jovokeped - bar ilyet me'g szakember se merne valoszinunek se, nem pedig kijelentesnek megengedni maganak - a te sajatod, cselekedj aszerint. Engedd meg, hogy mi meg maskepp gondoljuk.
Azt azert tovabbra is megkockaztatom, hogy egy most palyakezdo egyedulallo fiatalnak igenis irrealis 5 even belul egy 10M-s lakasba beulest megcelozni (legalabbis havi 60e mar kipreselessel megtakaritva esetben, mar az is szep az atlaghoz kepest). A legjobban ugy tudod segiteni, ha a sajat lakasodat - amig muszaj, mert sok a hitel - engeded fedezetkent felhasznalni, HA ifjonc tenyleg megbizhato es vallalja a torlesztoket. A piaciakat. Na meg azzal ha realisabb celt mutatsz (pl. kulvaros + bkv berlet).
Előzmény: gajdailka (322)