Talán még nem késő:
A holnapra jelzett büntetőtárgyalás elmarad a Bíró úr akadályoztatása miatt.
További tárgyalási napok változatlanok, tehát:
jun. 26 és 29 -én rebbel 08:30 óra a II e. nagyelőadóban, valamint július 13 -án szintén ott lesz megtartva - feltehetően ez lesz a perbeszédek előtti utolsó nap.
( legalábbis ezt erősítette meg Kővári bíró pénteken )
A pénteken történtek:
- 2 db hatósági szakértői vélemény részletes ismertetése - az egyik az APEH, a másikat nem értem meg, hogy kié volt, de végigvezették a Baumag "történelem" jogi aspektusainak összes értelmezést. ( elkeserítő volt számomra, amit így le tudtam szűrni belőlük )
-Felolvasta a Bíró úr azt a 212 "károsulti " személy által beadott indítványt, mely arra kéri a Bíróságot, hogy a büntetőperben eddig elhangzott tanúvallomások és szakértői véleményekre alapozva kérje fel az ügyészséget pótnyomozat elvégzésére a csalás bűntettének visszaemelésére BL és társai ellen, ( ez ugyanis a nyomozat kezdetén szerepelt a gyanúsítások között ) és az ismert 12500 károsult sértettje legyen a büntetőügynek.
A Bíróság ezen beadványt átadta az Ügyész úrnak, aki motyogott valamit rá, és úgy vettem ki, hogy jövő héten adnak választ, ami feltehetően a pótnyomozás elutasítása lesz.
-Tanúként meghallgatta a Bíróság Fónad Csabát, aki éveken keresztül a BHolding pénzügyi vezetője, majd tönkretételéig a Királybróker vezetője volt.
- még egy szakértői vélemény - ezúttal a I.r. vádlott által korábbi évekkel ezelőtt felkért - összeállítóinak meghallgatására került sor. Tudományos okfejtést hallhattunk arról, hogy miért is volt törvényes az a sok törvénytelenség, amit I.r és VI. r. vádlottak kiagyaltak a népek kifosztásának érdekében.
Az Agenda -H közgyűlésről szóló beszámolómból kifelejtettem:
- a sok- tulajdonképpen valamennyi - per megnyerésének említése mellet egy árva kukkot sem említett HPéter arról, hogy a Bauamag cégek zászlóshajója a BHolding Rt ellen felszámolási eljárás indult - miután a fellebezést is elveszítette Ábrok vádlott úr!
Nincs különösebb jelentősége, csakhát ugye a szavahihetőség.....
- és azt is megemlíteném, hogy egy éves beszámolónál az elnök személye mellett ugye elvárható lett volna az elnökség valódi másik tagjának is a részvétele. ( t.i. én a magam részéről HPétert egy odaültetett bábnak tekintem, aki arra mindenképpen alkalmas, hogy erélyes fenyegetőzéseivel elrettentse a vélemények kifejtőit - de legalább felolvasni tanulna meg tisztességesen )