crnagora2 Creative Commons License 2009.06.21 0 0 10958

Hello fórumozók. Néha néha bekukk ide, lenne egy apró megjegyzésem.

Ha valaki kérdez valamit nem kellene kigúnyolni stb... mert olyat kérdez ami bizonyos személyeket irritál, vagy azt irni olvass vissza. Na de kérem, aki idejön az információt akar és gyorsan, nincs ideje napokat olvasgatni , és ha be is irja a keresöbe Dobra Voda, Kotor, kijönnek a hozzászólások viszont rengeteg nem ami ugyszintén ahhoz a helységhez kapcsolódik csak folyamatosan más olvasni mint bele bele olvasni. És ugyi nem ugyanaz a mai információ mint a mult heti havi évi. Különben egyik személy aki legjobban kiabál ugyszint nem olvasott vissza egy információt más kereste meg helyette.

Az árak... zuhantak a tavalyi évhez képest min. 20-30%ot megértem aki sajátját adja ki vagy érdeke az mást mond, legalább az itteni pajtikat nem kellene madárnak nézni.

És ha valaki azt kérdi mennyi a tej, a kenyér, a benzin, irja be ha valaki tudja van akinek információ van akinek nem, lehet olyan is van aki úgy jár vásárolni hogy megsem nézi az árakat. Az nem válasz ugyanannyi mint itthon, mert nem annyi, itthon sem mindenhol annyi a bármi.

Bocs ha valakit megbántanák, azért is nem irok neveket. Gondolkodjatok el valamikor mikor kezdödött a topik évekkel ezelött, nyár elején pörgött ujabbnál ujabb személyek jöttek, most meg ha jön valaki kérdez valamit jobbik esetben csak levan hüjézve persze nem is jön ide többet.