Rudolf János Creative Commons License 2009.06.09 0 0 31138
Győző én máshogyan látom (de ez nem baj)

Nekem az a véleményem, hogy –ha tetszik ha nem- rendszerváltozás van.
Ami ha kis önzőként gondolkodok azt jelenti, hogy ami a Csengeyékkel kezdődött, annak mostanra totálisan vége van. Lehet te máshogyan látod, de szerintem az emberek 80% egyértelműen kifejezte, hogy az ami akkor indult az neki nem jó, sőt most rá is jött egyébként, hogy nagyon meg is szívta, így többet nem is hajlandó kérni belőle.
Megszívta a hülye azért mert soha nem is gondolkodott és több mint 20 éve mindig gyűlöletből valami ellen szavazott, de megszívta azért is, mert akik ezeket a folyamatos protest szavazatokat sorra nyerték azok rendre kudarcos döntéseket voltak csak képesek kiizzadni.
Így mára nem csak az akkori pártok tűnnek el, hanem az akkori gondolkodásnak is befellegzett. Egyrészt a 20évvel ezelötti emblematikus szereplők kiöregedtek (ez csak egy élettani történet lenne elviekben de nem) mert maga a gondolkodás sem szükséges. Elsőnek erre mondjuk Viktor jött rá, de Ibolya is hamar kapcsolt – ám mégsem ők a profik és mégsem ők lesznek ennek a folyamatnak a nyertesei. (pl Ibolya mikor Farkas Bertalan űrhajóst vagy Fekete Laci erősembert indította már akkor felfogta, hogy nem program kell hanem csak bulvár. Az MDF-nek is ezért nincs programja de nem is az kell, hanem állandó showműsor. Ebben a logikában persze érdemes lenne továbbmenni és megvizsgálni mondjuk, hogy ennek a showműsornak mennyire része az, hogy rendre pártkonfliktusokat kell generálni ahhoz, hogy a magányos nő elő tudja adni a védtelen számot akit sajnálni kell… szóval azt vizsgálni, hogy ez mennyire tudatos.. de most inkább ugrok. ) A lényeg ugyanis, hogy az ész nem kell csak az impulzusok és pofátlan mód kell tudni hazudni. (MDF-nél maradva pl igazi bicskanyitogató hazugság, ami pl az MDF választási újságja címlapján is van, hogy csak az MDF-nek van programja. Nobammeg talán csak az MDF-nek nincs totálisan semmi, míg a többiek ebben is jobbak, ám nem ez számít, hanem az, hogy kinek van vastagabb bőr a pofáján és ki tudja a semmit a leghihetőbben átfordítani)

Gárda téma:
Nézd meg a választás.hun, hogy rohadtul nem cigánykérdés, csak minden gondolkodásra képtelent beetetnek maszlaggal. Pl. somogy megye ahol tényleg roppant magas a cigányok számaránya nagyon rosszúl szerepel a Jobbik -> azaz azt értsd meg Győző, hogy a Jobbik választási térképe a mai szégénység térképe. Minél kilátástalanabb az élet annál jobban tőr előre a szélsőség. Az a szélsőség amely egyre kevésbé hajlandó gondolkodni.
Még a Gárda téma: én szavaztam munkásőrség témában. Én emlékszem, hogy betiltottuk a párthadseregeket. Ha az az akkori döntés fontos lenne, akkor ma lovasrendőrök kardlaponák szét a Gárdista felvonulásokat -> ehelyett azonban csendőrség szervezéséről is már beszélgetnek. Pedig minek is a csendőrség? Hogy Vonának ugyan úgy legyen egy saját erőszakszervezete mint anno a 40-es évek végén a kommunistáknak?

De most sokat írtam, nem folytatom, pedig az ész használata a gondolkodás itt kezdődne, ám ebben az egysejtűek lakta országban most erre nemcsak, hogy képesség alkalmasság nincs, hanem igény is egyre kevesebb.. -> mindebből következően most nagyon nagy szívatásoknak lesz kisgazdája pontosan az a pl jobbikra szavazó réteg, aki már jelenleg is a leggyengébb gazdasági láncszem..

Kén egy nagy lavor víz. Hideg víz – hogy jól pofánbúrítson egy csomó agyatlan, ám seggek pucolásában jeleskedő/helyezkedő megélhetési kurvát..
Előzmény: Törölt nick (31125)