Hát az én szivem is gyorsabban ver firmware frissítés alatt, de meg szoktam csinálni.
Nem angy durranások a javítások, de rontani nem rontanak, s van olyan szituáció, mikor javítanak.
A menet meg nem bonyolult, letöltöd a firmware-t, elindítod, csinál egy txt-t és egy bin-t, a bin-t bemásolod a fényképezőgép gyökérkönyvtárába (DCIM mellé), ha paranoiás vagy fc-vel vagy egyéb fájlhasonlítóval megnézed, azonos-e a gépeden lévővel (ez inkább noname SD kártyák esetén fontosabb).
Frissen feltöltött elemmel elindítod a gépet, indulás közben lenyomod a MENU gombot (folyamatosan, ha jól emlékszem), feljön egy kérdés, hogy az 1.0 firmware-d biztosan le akarod-e cserélni 1.03-ra. Igen, utána kb. 1 percig ügyködik, majd kiírja, hogy COMPLETED, s folyamatosan villog a led, ami amúgy a kártyára írást jelzi.
A kártyáról letörlöd a firmware-t (fontos, egyébként furcsa dolgokat csinál) és ennyi.
Leírni hosszabb és bonyolultabb, mint csinálni. De ha nem bízol benne, szerintem Camera Kft-ék csinálnak ilyet, nem tudom, ingyen-e.