Roadtrain Creative Commons License 2009.06.05 0 0 30844

Nos ha régóta olvasod a fórumot akkor biztos belefutottál már ilyen kérdésbe,mert tettek fel már hasonlót.

A kedvedért leírom a véleményem :o)

Az hogy milyen munka autó kell azt a meló határozza meg.Hiába veszel Berlingót ha nem találsz melót rá.Vagy nagyobb autóra tudnak csak melót adni az meg ugye nincs mert kicsit vettél.De lehet fordítva is.Előbb melót keress aztán vegyél,mert venni elég hamar lehet bármit,mint munkát találni.Ettől függetlenül megpróbálhatod,hisz neked kell dönteni.

De ott van még a másik kérdés,hogy az ár mennyi legyen,mármint a fuvardíj.Mert ugye ha valaki nincs tisztában az árakkal akkor lehet túl alacsony árat ad meg és akkor lehet lesz melód,de éhen döglesz egy idő után az biztos.

Ennek a másik hátul ütője,hogy a többi fuvarozónak az árait nyomod le.Ami hosszú távon nem a legjobb.Az hogy érdemes-e belevágni nulláról egy ilyenbe azt te döntsd el.Mindenbe érdemes belevágni ha pénz van benne,de ha nincs vagy kevés a haszon akkor már inkább alkalmazottként jobban jársz.

Sajna a mostani időkbe sokan adják be a kulcsot,cégek építenek le kocsikat,sofőrök kerülnek utcára.Sofőr melót is elég nehéz találni,mint azt gondolom olvashatod itt napi szinten majdnem.Persze aki nem adja fel és keres előbb utóbb biztos talál munkát.De a fuvarpiacon ez jóval nehezebben megy.

Magyarán ismeretség nélkül,lehet nem fog menni,vagy nagyon nehezen.

Nem elriasztani akarlak,de ez a való világ :o)

Előzmény: csabi_ (30843)