TTrans Creative Commons License 2009.06.03 0 0 8080

Az volt a probléma, hogy nem volt idegenvezetőnk, amit elfelejtettek velünk közölni előre.

Valószínűleg, hogy amikor befizettük, akkor még nem tudták, de amikor a repülőjegyeket átadták a repülőtéren mondhatták volna, hogy figyi nem lesz kint helyi képviselet. Kombinált úton voltunk, Kairó-Sharm. Még amikor Kairóban kitettek a terminálra, akkor sem mondták, hogy nem lesz indegenvezetőnk Sharm-ba. Pedig annyira ki voltak nyúlva maguktól, hogy milyen megbízható iroda. Annyira megbízhatóak, hogy ennyit nem tudtak mondani. Vagy tudták a tel. számunkat. Annyi fáradságot nem vettek, hogy írjanak egy sms-t. Egyébként abban a turnusban ketten voltunk csak, már ez felünő volt. Szeptemberben két fő utas egy turnusban Sharmra :-) Kint várt minket egy arab pasi, aki elvitt a szállodához és csá... Amíg Sharm-ba voltunk a kutya se nézett ránk. Ja, bocs, 1x felhívott egy nő éjjel 11 és 12 között, amikor már aludtunk, hogy élünk-e? Hát mondanom sem kell, hogy jobb időpontot nem is tudott volna választani. Minden ottani fakt. programot magunknak kellett intézni. Telefonálgattunk nekik, de csak tehetetlenkedtek. Majd visszahívnak..., persze úgy hívtak, mint ahogy Te engem.

Hazautazás előtt azt sem tudtuk, mikorra jönnek értünk, hogy a reptérre kivigyenek. Természetesen amiatt is nekünk kellett felefonálni, de nem tudtak mit mondani, majd hívnak... Lett is egy szép kis telefonszámlám.

Hazaérkezésünk után írtunk panaszlevelet, és a válaszban azt kaptuk, hogy mi valótlan dolgokat állítunk, Ők mindent megtettek és intéztek nekünk fakultatív kirándulást. Elég kioktató volt a levelük, nevetséges volt... Majd térivevényes levélben írtam választ, persze arra már nem vették a fáradságot, hogy válaszoljanak. Csak azt nem tudom, hogy ha lett volna valami baj, akkor ki segített volna.

Egyébként a szállodánk az nagyon jó volt, azzal nem volt semmi gond. Csak  hát az iroda egy nagy nulla volt.

Remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz velük.

T.

Előzmény: petra03 (8079)