Törölt nick Creative Commons License 2009.06.01 0 0 2313
Elvetemült patikus akkor lennél, ha értenél is hozzá. Ezek teljesen alap vitaminok, 2000ft-ért veszek 3 hónapra egy frankó multivitamint a biotech-től, szóval egy szimpla B6-ért nem is lehet többet elkérni...

Amúgy nem értem miért tőlem kérdezed, hogy mit csinálj. Neked van webáruházad azt csinálsz, amit jónak gondolsz..

Általánosságban véve a cink, magnézium, c-vitamin és fehérjék közül az L-Arginin tesz jót a faroknak, emellé még jönnek más növények a ginkótól, a ginsengen keresztül a horney goat weedig, meg persze a királydinnye stb.

A vitaminok általánosságban véve fontosak minden fajta testi növekedésben, de vannak specifikusabbak is, mint a fent leírtak, amikkel lehet kísérletezgetni, esetleg összedobni egy mixet direkt pénisznövelésre. Ezeket pénisznövelő tablettaként árulják, de lehetne simán árulni kevésbé hangzatos és főleg kevésbé átbaszós névvel is, kevésbé lehúzós áron. Na szerintem ez lenne egy frankó dolog.

Szóval ha tudsz ilyenről akkor azt oszd meg nyugodtan, aki akarja megveheti nem szégyen az, ha árulsz termékeket csak ne írd le minden posztodban 2x, hogy nem akarsz eladni semmit. :)


Ja és légyszi, ha van itt valaki aki ért egy portál létrehozásához az adjon életjelet, srácok ezt sokkal komolyabban kell nyomnunk, mint egy szimpla indexes fórum! Példát kéne vennünk az amerikai nagytesótól, ők aztán tényleg tettek a világért és mindannyiunk farkáért!!