Hamburger2 Creative Commons License 2009.05.22 0 0 42194

Persze, a világoskékeknek. Gondoilom, hogy mióta te is a "lavórosok"-nál szolgálsz, a Te színed is világosodik!? ;)

 

A K100 teljesen normális (értsd: civil!) teljesítménytúra. Néha szégyellem, hogy fiatal lányok és fiúk milyen könnyedén teljesítik, miközben én szenvedek! :) Persze ott se mindenki öltözik "karácsonyfának" egy ilyen kis kiruccanáshoz! (MZ!) Bárki indulhat a 100-as távon orvosi igazolással a nevezési díj ellenében. Kötelező "pakk" nincsen! Ha akarod, egy szál rövidnadrágban is teljesítheted. (Ilyenkor nem árt egy "kis" depózás!)

 

Ahogy elnézem, megint szép időnk lesz. Jó meleg! (Lehet izzadni! Shadnak garantáltam volna egy nap alatt a 4 kg fogyást!!!)

 

Nem én leszek egyedül tiszt a csoportban. Kb. a fele az állománynak tiszt. Meg is lepett! :) Az is, hogy a másik fele szinte kivétel nélkül hv, tiz. és szakszi. TTs-ünk talán nem is lesz. (?)

 

Nagy a lelkesedés, de kíváncsi vagyok, hogy hánynak fog sikerülni. Eddigi információim szerint én vagyok az egyetlen "veterán", bár "túlélősök" vannak a tisztek között. Természetesen még a "veteránt" is érheti kellemetlen meglepetés!!!!

 

Az augusztusi Bocskai Portya (75 km a Hortobágyon! - 15 kg-os hátizsák katonáknak, 16 óra szintidő) előkészületei jól haladnak, de addig nem akarom a kiírást feltenni, amíg nincs meg az utolsó engedély is! Garantálom, hogy lesz olyan nehéz, mint a Szt. László Menet szokott lenni, ha nem nehezebb! Úgy hogy lehet gyúrni a tisztelt társaságnak!!!!! :))

Előzmény: Python24 (42190)