vajonmerre Creative Commons License 2009.05.19 0 0 2202

T50

 

Legelőször köszönet és gratuláció a Rendezőknek, Segítőknek a kiváló versenyért, a szuper útvonalért, jó ellátásért. Természetesen le a kalappal az összes induló előtt is!

A T50 nem volt a tervezett programjaim között. A hét közepén vetődött fel az indulás, az üressé váló szombat miatt. Ezért nem készültem, nem vártam, nem hangolódtam rá. Ez hiányzott. Menet közben inkább közeli nézőnek éreztem magam.

Persze nem bántam meg. A rajtban fantasztikus volt a hangulat, sok ismerős arc, kellemes az idő. Cool!

 

Nagy szénásig szépen elevickélek, majd a frissítőpont személyzetét megbotránkoztatva kólát kérek :-) Az emlékfalnál annak rendje és módja szerint szépen felkapaszkodok a gerincre a kéken, és gáz! Gáz persze, mert nem erre kellett menni. A légüres térben elolvasom az itinert és szépen visszafordulok. A hegy bevisz még egy gyomrost, és lefelé keresek egy otthonos vízmosást súlycsökkentés céljából. Piliscsabára azért gond nélkül beérek, közben n-1-edszer előzöm Drakulady-éket. Itt szépen a nyugodt erőhöz, Sistergőhöz csapódok. Innen Dobogókőig tart a Taktikai Szakasz. Ezen a részen inkább tartalékolok a Nagy Lejtőkre, Vadállókövekre. Dobogókőn végre kóla a Matyi büfében!

 

Majd szépen elköszönök a többiektől, és kicsit megpörgetem. Hja, nekem nem 100 kilire kell beosztani az erőt :-) Megint utolérem Drakulady-éket (Piliscsaba után volt Sistergővel egy benézett kanyarunk). Dömösön is sikerül a romok túloldalán kikötni, de ez egy ilyen nap. És van kóla a frissítőponton! :-) Életemben először megyek a Szentfa kápolnához az aszfalton. Stopper be, nagy levegő be, fogak, ... összeszorít :-) 40 perccel később Zsotyek pontján vagyok. Egy 50-es távon lévő srác indul el éppen előttem. Veszek pár korty levegőt, majd elkap a versenyszellem! Lassan belelendülve jól megtolom a végét a Kisrigóig. 7.34 a lapon, 7.36 a listán.

 

Ez ma így sikerült. Betolok egy levest (rákérdezek, a pincér szerint hivatalosan ennyi jár), majd átöltözöm Csanya kocsija mögött. Amikor éppen egy szál p..-ben állok, akkor persze elsétált egy csoport nyugdíjas néni. :-) A falu központban fagyizva még látok egy csomó 100-ason küzdő kemény harcost elhaladni. Kicsit a szívem is meghasad, megfogadom, hogy jövőre én is itt leszek megint a 100-ason!