kutyA Creative Commons License 2009.05.17 0 0 202612
Sajnos, az éjjel kissé pilledt voltam, és nem sikerült szintidőn belül beírnom, de a tegnapi nap folyamán a reggelin kívül meg-rág-tam:

- majdnem egy teljes nagy szelet zsíroskenyeret hagymával és Heinekemmel a dobogókői büfében
- egy kis zöldséglevest tésztával a Kis Rigóban
- 2-9 órával később egy nagy gulyáslevest Pilsnerrel szintén a Kis Rigóban
- a Klebersberg Kunó Általános Iskolában egy berzso-féle olívabogyós-ananászos hotdogot páncélos Amstellel
- továbbá egész nap rohangásztam a Pilisben és a Budai-hegységben kiállított asztalok között, és nassoltam róluk ezt-azt.

Ja, meg elnyammogtam 16:24:49 alatt egy T100-at.

Utóbbi elég nagy falat volt. Gratulálok a rendezőknek, igazán komoly szopót főztek ki! Jó volt. Köszönöm!

Köszönöm darkuladynek a társaságot és az erőm beosztását! Nekem jó volt, őt meg kárpótolták Szentlászlón egy aranyéremmel. Csak az eset kicsit rosszul, hogy amikor megnyílt a vércsatornám, nem kért belőlem...

Sokat fényesített az eseményen a sok kedves Bolond a frissítőpontokon. A világon először láttam élőben Nyávogit is. Hidegen hagytam.


A teljesítőknek gratulálok! Külön le a kalappal a TTB dobogósai, drakulady és Maki előtt.

Engem még sistergő teljesítménye nyűgözött le. Prédikálószéktől kerülgettük egymást. Láthatóan egész más volt a taktikánk: én gyorsabb voltam lefelé és vízszintesen, ő meg alig lassított a frissítőpontokon. 17 óra alatt szeretett volna beérni. Utoljára a Csúcshegyi-nyereg felé mászás közben láttam messziről hátulról. A végét sokkal jobban bírta, mint én, jól megvert, és igen alaposan a 17 óra alatt maradt :)

Volt továbbá egy Ági nevű lány, akivel szintén kerülgettük egymást Visegrádtól, nem sokkal utánam ért be, és mosolygott! Egyáltalán nem keltett zombi benyomást. Kicsit megizzadt. Kb. olyan volt, mint aki most strandröplabdázott vagy tollasozott egyet, és élvezte...

Aztán ott volt V. Kati, aki jól lekéste a rajtot 20 perccel, a kapkodásban elindult utcai zokniban, ami Piliscsabára (ott ért utol minket...) véresre törte mindkét sarkát. 30 km körül, Klastrompusztán -balazs- leragasztotta a lábát és adott neki egy pár futózoknit. Végül olyan idővel ért célba, amit én magamról egyelőre elképzelni se tudok.
(Távolról ide tartozik, hogy láttam -balazs- arcát, amikor a célban megtalálta egy Klastrompusztáról visszaérkező dobozban Kati zokniját. -balazs- letagadhatatlanul véreszokni-fetisiszta. Én meg nem lepődnék meg, ha a jövő évi verseny címerállata egy pár véres zokni lenne :)
Előzmény: Varacskos Disznó (202579)