Kuruc71 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 41990
"Kár hogy nem áll hatalmadban! Akkor most köthenénk fogadást, hogy nincs ilyen személy és nyerhetnék Tőled egy csomó (???) pénzt! :)"


Vesztenél jó uram ! VESZTENÉL ! Mint a katonatiszt ! :-)


Ugyanis ezen katonák puszta személye az állományban elindítana egy pozitív folyamatot. Rentgetegen kezdenék azt gondolni "mégis van remény" Ez a szemét remény meg olyan hogy erőt ad meg ragadós is. No erre ezek ott fent meg látva hogy mennyire bíznak bennük számítanak rájuk, még ha meg kukulnának is de odatennék magukat.


GARANTÁLTAN többre vinnék, és még akkor a szakmáról nem is beszéltem. Én meg nyernék tőled és húúúú de klafa lenne. :-)))


"Ennyire elfelejtetted, hogy miért is hagytad el ezt az országot? Nézz már Magadba és emlékezz rá, hogy miként lehetetlenítettek el számodra minden fontos téren! Egy fecske, de még egy tucat sem csinál nyarat!!! Az egyéni akarat önmagában édeskevés, ha a közeg nem azonos (valós) értékrend alapján működik!"


Sajna nem tudok nem emlékezni rá ! Szinten minden nap mikor kinyotom a netes újságokat csak azt olvasom hogy a helyzet rosszabb és rosszabb lett. DE !
Ma is vannak olyan emberek akikre felnézek, akiket tisztelek és ha szarba kerülnek vagy éppen más okból szükségük lenne rám akkor bár egy kicsit eltartana mert nem a szomszédba vagyok de két napon belül ott lennék az infó kézhezvételétől számítottan. ( ui szolgálatban "ott" napi 20 szó engedélyezett a neten a családdal. Esemény esetén meg totál kuss. )
Előzmény: Hamburger2 (41989)