Hamburger2 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 41976

Nyugodtan kinyithatod a szádat! Eredmény? 3 napos sajtószenzáció, majd minden marad a régiben! A "bátor" illető pedig jó esetben szedheti sátorfáját, mert senki sem áll ki mellette. Aki korábban támogatta, azok is behúzzák fülüket, farkukat, mert nem akarják vállalni a "bátor" osztályrészét, pedig magukban (!!!!) igazat adnak neki. Ez jellemző az egész magyar társadalomra függetlenül a társadalmi berendezkedésre!

 

Kb. ez a realitás, ami persze nem mentség! Mert bizonyos beosztásokban már lehetőség nyílik olyan információkat is össszeszedni némi ésszel, amelyeket kitálaláását nem lehet nemzetközi botrány nélkül megúszni. Belemehet a "zsarolós" játékba, de kérdés, hogy lesz-e hozzá elég ereje és van-e hozzá elég kapcsolata? Mert a másik oldalon mindig van, akinek ezekből több jut! Eredmény? Akár még "hazaáruló" is lehet belőle azok által, akiket esetleg támad! És ez független attól, hogy az illető százados, vagy vezds.! A végeredmény egy "öngyilkos faltörőkos"!

 

Abban pedig sok igazság vagyon: hogy a katonákat nem ilyen mentalitással nevelték! Kár tőlük ilyet elvárni. Sokkal többet érnek el azok, akik csendben megvárják, hogy pozicióba kerüljenek és apránként próbálnak változtatásokat elérni. Ezt legyen szíves csak az bírálja, aki volt már hasonló helyzetben!!!!!

 

Nem hiszem, hogy a közeljövőben akár csak egyetlen katona is akadna, aki egyrészt anyagilag teljesen függetlenítheti magát az országtól és mellette még VKF-poziícióba is kerülhet! Másként pedig nem tudom elképzelni, hogy itt valaki akár halvány eséllyel is fenekestül forgathatná fel a régi beidegződéseket!

Előzmény: Cascabel (41968)