Kuruc71 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 41956
Szervusz Ukkel


Valahol bántó, söt hülyének néző az írás amittőled olvastam. Elismerem mert el kell hogy a honvédség alúlfinanszírozott. Ez egy valós probléma de a jelenlegi állapotokért csak részben, és még azt is meg merem kockáztatni hogy kisrészben felelős. Nagyobb részben pedig a pazarló, ostoba, tolvaj , hazaárúló mentalitás a felelős amit a politikusok és a Magyar Honvédség felső vezetése ( tisztelet a valós de igen kicsiny kivételnek ) vitt véghez.

Lehetne itt beszélni a felújjított laktanyákról amiket aztán bezártak és mentek az ingatlanpiacra tört árért, vagy a felújjított technikákról amit utánna meg kivontak, vagy a sok sok fegyverzet és lőszer megsemmisítésekről amiket el is lehetett volna használni kiképzésre ( csak éppen akkor nem lett volna zsebbepénz ) és lehetne nagyn nagyon sok dologról beszélni.

Lehetne olyanról is ami nem pénz hanem csak a motiváció a hozzááláás mutatója mint példáúl a katonai életre való fizikai alkalmasság. Tábornoki karunk ( emylik érthetetlen módon HATALMAS ) beillene a magyar táplálkozás kutató intézet elrettentő kampányába. Sajna messziről megismerhetők a magyar tábornokok ( tisztelet a kivételnek ) ármvonalas kicsiny légellenálású lekerekített formájukról. Ez csak mentalitás kérdése de ez is a béke feneke alatt van. És persze ez lefelé is szivárog folyik.

Lehetne beszélni sok sok sok sok sok sok ................ mindenről ami felveti a honvédség vezetésnek felelösségét IS . De ha a te postodat olvasom akkor ezekről egy szó sincs még csak utalás sem csak az a fránya pénz.


Ez így ebben a formában engem mint a mai napig adófizető állampolgárt FELHÁBORÍT !!! Ki merem jelenteni hogy a magam jelenlegi a miniszteri poszthoz elégtelen kézettségemmel tapasztalatommal is KATEGÓRIÁKKAL jobbat többet tudnék kihozni még ebből a pénzből is ( és ezzel nem vagyok egyedül ) egyetlen egy okból kifolyólag : MERT ÉN AKAROM, AKARNÁM hogy a honvédségnek és az országnak jobb legyen és nem azt hogy csak nekem legyen jobb.

Van még egy extra előnyöm.! Nincsenek sogór koma haver slepjeim akinek csurgatnom kéne