SzZsuzsi Creative Commons License 2009.05.11 0 0 7980

Kérdéseidre megpróbálok sorban válaszolni:

A szobákkal, fürdőhelyiségekkel nem volt gond, bár azért láttam már tisztább szőnyeget is, szóval a porszívózás közel sem volt makulátlan... a fürdőhelyiség teljesen rendben volt.

Internet: fent, a lobby bárban volt 3 gép, azokat lehetett használni, de nem ingyen.

A móló kb. 800 m hosszú, viszont minket ez egyáltalán nem zavart! Ha az ember végigsétált rajta, mindig látott szebbnél szebb halacskákat! Nem tudom, mennyire zavaró a nagy meleg kint a mólón, de szerintem ha a szél fújdogál, akkor elviselhető. Jól lehet barnulni séta közben :)

Volt rá példa, amikor nem is mólón, hanem a tengerben mászkáltunk be egészen a sznorizóhelyig, és a befelé vezető úton mindig láttunk murénát, rákokat, halakat, stb.

A nagy szél és hullámzás miatt a bólyákon túlra nemigen engedtek senkit, de a bólyán belül is volt korallfal, ahol rengeteg látnivaló volt,a víz itt 1 m től-3-4 m mélységig változó volt (tehát nem jól úszóknak is tudom ajánlani, mivel a mi társaságunkban is voltak ketten, és nekik is nagyon tetszett). Sőt, ha nem úsztál, csak álltál, akkor a lábad körül köröztek a halak, szóval nagyon "barátságosak" voltak... :)

Játszótér 2 is volt (lent a strandon), csúszdák (több is), gyermekmedence 2 db (az egyik fűtött, a másik inkább pici gyerekeknek való). A medencék legtöbbje  fokozatosan mélyülő volt, tehát a gyermekeid is tudják majd használni.

Mivel mi már 2007-ben is voltunk itt, akkor írtunk már erről a szállodáról hsz-t a fórumra, ha beírod a keresőbe, akkor biztos megtalálod.

Annyit elöljáróban elmondanék, hogy a szálloda hatalmas, nagyon elegáns lobby bárral, gyönyörűen gondozott kerttel, nagyon klassz medencékkel.

Viszont  - amit egyértelműen megállapítottunk, hogy - 2007-hez képest némi színvonal esést tapasztaltunk (pl. kajaválaszték terén, bár azért így sem volt kevés, csak nekünk már volt összehasonlítási alapunk).

A kiszolgálással sem voltunk maradéktalanul elégedettek, minden önkiszolgáló rendszerben működött. Az italokat mindig magadnak kellett hoznod (a pultnál kérned), étteremben, bárban egyaránt. A bárban annyira nem is volt zavaró, inkább az étteremben kellett néha sorban állni az innivalóért.

Már 2007-ben is hasonló volt a helyzet, úgyhogy ez nem ért bennünket meglepetésként. Ez nyilván a szálloda méretéből is adódik, s talán ezért nem is olyan barátságos a légkör, mint mondjuk a kisebb szállodákban.

Kárpótol viszont  a látvány, azaz a gyönyörű kert, a hatalmas medencék, meg a lenyűgöző lobby bár...

Mi nagyon jól érzetük magunkat, s különben pedig: minden hozzáállás kérdése, a nyaralás alatt próbáljon meg az ember kikapcsolódni, ne mindenben a rosszat meglátni. Illetve jó tudni azt is, hogy ez azért Egyiptom, ne várja az ember az itteni öt csillagtól ugyanazt, mint Európában.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Bocs, ha hosszú voltam. :)

Előzmény: belulino (7979)