macer 2.2i 16V Creative Commons License 2009.04.28 0 0 3179

Bocsi ezt el rontottam rendesen  mellényúltam na még egyszer.

 

Hali minden 607 kartársnak!

 

Szóval visszatérve az előbb leírtakhoz amit sikerült nem kijavítani helyesírásilag véletlen rá nyomtam, hogy be linkelje bocs:-)......

Akkor újból felhívom minden 607-es kartárs figyelmét a gyári nívópálca hibájára és ha netán már valaki járt így és írt a forumban erről a típushibának tűnő dologról, akkor előre is elnézést kérek. Szóval csináltam képeket a régiről és az új (gagyinak tűnő) gyári nívópálcáról, ha valaki esetleg felfedezni vél  a sajátján repedéseket, azonnal cserélje, mert a darabok akár bele is hullhatnak vagy eshetnek a motorba vagy rosszabbik esetben a nívópálca lemenő csővének belsejét akár el is tömítheti !!!!!

 

A képek.

újrégi

 

Remélem felfedezni vélitek az anyagminőség külömbségét, az új olyan, mintha horgászbotból levágott üvegszálas darabból csinálták volna azért én úgy gondolom, hogy egy ilyen kategóriájú autóhoz a gagyi nem dukál, persze nem tudom, de amikor a kezemben fogtam nem volt túl bizalomgerjesztő, még fogásra sem. A végét már le sem mertem fényképezni :-) Szóval hová tartunk, ha a gagyi kiskategóriás autók szintjére süllyedünk, ha az ilyen gyárinak mondott gagyival lepnek meg a márkakereskedésekben. Szépen fokozatosan úgy érzem a jó anyagok kivételével a gyári alkatrészek helyett  (mert változtat a gyár a fém helyett műanyagot ad, nem akarok más márkát írni, de gondoljon mindenki arra amire akar) a végén még lesz egy alsó kategóriás kocsim, fém helyett műanyag, értitek?

Következő a Veszprémi márkaképviselet szervíz részét nagy ívben kerüljétek, mert az úgymondott szakemberek (komoly) :-) egy egyszerű lámpamosó hibát nem tudtak megcsinálni, és már majdnem szétszedték szegény kocsit, s nem jöttek rá a hibára. Komputeren is minden oké, akkor mi lehet, miért nem működik a lámpamosó, biztos a motor, de ők csak egyben tudják adni 30.valahányszázezerért nah mondom, akkor nem locsolok húsvétkor vele :-) Képzeljétek bontóban a nagy motor 10.000.-ft a kicsi 5000FT, gondoltam megnézem én is mi lehet a gond, 20 Amperes biztosíték !!!!!!  Ez van :-)