Édesvíz Creative Commons License 2009.04.27 0 0 3
Meg kell követnem önmagam. Elsőként köszönöm a válaszaitokat.

MidiTom: pont ez a gond, hogy sok helyütt fel sem tűnik az embereknek, vagy tényleg problémamentesen működik, akkor viszont szar a driver. Viszont...! (csak olvass kérlek tovább) :)

Jurij: lőttem néhány - 10, 20 és 30ms -on a terheltséget ábrázoló - képet, amelyen jól látható, hogy nem vezet eredményre a dolog, de ez menet közben is látható, hogy a mintavételezés mélységének állítása sincs szemmel látható hatással a teljesítményre. Viszont! Most délután dugtam össze újból (hétvégén a nagy tónál voltam), s láss csodát, nagy a terheltség, de 30 gyári mintát gond nélkül rá lehetett pakolni. Ez nekem magas, hogy most miért engedett ennyit, de mintha a múlt heti durcinak már vége lenne, s teszi a dolgát. A kérdésem tehát már inkább költői - mivel ez a teljesítmény nekem elég, s nem a ProTools rendszerek hangját és erejét akarom a 9 m2-es panelszobámba csempészni - mi lehet ilyenkor még a gond?
Egy valami még feltűnt, hogy elsőnek mindig USB 1.1 eszköznek ismeri fel a rendszer, de ha kihúzom és átdugom máshova, már 2.0 szabvány szerint muzsikál. Lehet, hogy egy aranyozott nyomtatókábellel még jobb lenne az összhang (ezt a látenciára is értem)?

Képek