4Hópihe Creative Commons License 2009.04.23 0 0 91

eszembe jutott a MEK mint hivatalos e-book tartalom és hanganyag hangoskönyvek formájában..hogyan lehetséges,hogy az oda pakolt motyó letöltése nem lopás???

 

 a profitáláshoz meg kérem szépen el kell dönteni,hogy jó fejek vagyunk és te is tudsz varrni de segitségre szorulsz odaadom a tutorialt egy adott anyagról,te meg másban vagy okos és azt teszed közzé a kreativ hajlamuak között -vagy arra gondolok ezt én találtam fel,és a jövöbeni anyagi haszon kereskedelmi forgalom reményében , hogy egy adott cuccal csak én legyek a piacon, akkor jól eldugdosom amit feltaláltam.vagy adott esetben a belevitt ötletemet.és csak akkor nyitok belöle képsort amikor már mindet jól el is adtam.....

nem igazán értem azt sem adott esetben meglátok egy könyvet, és ha van modom rá addig nézem mig, kiagyalom,hogyan készülhetett, és a magam örömére elkészitem,na jó nem cimkézem rá,hogy én találtam fel,  viszont nem vagyok hajlandó 8000 kicsengteni érte amikor én a saját eszközeimmel papirjaimmal szinvilágommal teljesen  a magam izlésére gyurva elkészitem egy ezresből..

és hány könykötő iskolát loptam meg,mert többen össszedugtuk a fejünket és autodidaktaként  megtanultunk könyvet kötni alapfokon..

 

anyukám nem házépitö mester de rálátással szakirodalom bujásával a telkén felépitett egy kis házat...  ö is lopott ,mert nem hivott házépitömestereket???és csak a vizszerelöt nem lopta meg, ahhoz kellett szakemberi segitség?? és a többi vizszerelö akit nem hivott oda? azokaat meglopta??? és még profitált is belöle,mert rengeteg pénzt megsporolt belöle  a lehetéges szakemberek dolgoztatása hiányával.

 

 és én megloptam több asztalost,?vagy butorgyártó céget? mert kinéztem egy nekem majdnem tetszö méretében nagy butort és azt legyártottam a magam modján kicsiben amekkora elfért nálam?? én is profitáltam belöle, fából lett nem lamináltból és szebb és olcsóbb és még el is fér. és jó érzés,hogy nekem van ilyenem?

Előzmény: Törölt nick (90)