ejjkukk Creative Commons License 2009.04.22 0 0 87

Hát ez nekem most egy nagyon éredekes hozzáállásnak tűnik!

Igazad van abban az esetben, ha egy sorozatgyártó iparosról van szó! De jelen esetben művész lelkületű alkotókról van szó!

Például, minek tennék ki képeket a blogomra, ha nem akarnám, hogy lássátok?

Miért készítek egyedi dolgokat, ha csak a szekrényben állnak? (Most egy csomó ilyenem van, mert még nem értek meg a mutogatásra... :P)

Szóval nem hiszem, hogy az adok kapoknak ebben az esetben ilyen szigorúnak kell lennie! A legtöbb esetben a látvány is egy élmény, amiért sokan súlyos pénzeket fizetnek! A kapok részt pedig: elismerésnek hívják! Valaki csak egy kicsiny elismerésre vágyik, és ezt meg is kaphatja kommentek, levelek, dícsérő szavak formájában!

És különben is, mióta ilyen anyagias a világ?

A múltkor már írtál a felkerült könyvekről: rengeteg jogász és okos dolgozik a neten lévő dolgokról! Annyira nem tudnak az ilyen tartalmak szabályozásáról megegyezni, hogy még neves, milliókat kereső sorozat- és mozifilmgyártók is elmennek sztrájkolni!

De azért a legnagyobb előnyét hozzátenném: minnél több kreatív alkotást látunk, minnél több könyvet olvasunk, minnél inkább tájékozódunk, annál igényesebb és csodásabb kreálmányokat készíthetünk! Ha az összes könyvet megvettem volna eddigi életemben, ami megtetszett, komoly adósságba vertem volna magam egész életemre! De azt már a babásra is írtam: ami igazán nagy érték, és számomra is elérhető, megvásárolom! Szerintem evvel a legtöbben így vagyunk!

Előzmény: ki1csoda (86)