4Hópihe Creative Commons License 2009.04.22 0 0 234

naaah gratula!!! ujabb kis csodát megéltetek....

----

ma voltunk az éves ideggyógyász kontrollon, és szerencsére sikerült összehangolni a fejlesztéssel is volt idöpont igy a kettö között kiültünk a kertbe egy gyors ebédre.és már meg is érkeztünk.

összetalálkoztunk a régi konduktorral, megnézi olykor enikőt,hogyan halad elöre.. ma is elégedett volt. mindig azt mondják ö a sikerkategoria számukra..és persze nekünk is...

 

kezdödnek a fájdalmak ma beszéltünk róla, de majd az orthopédussal is konzultáljak,... azért ha belegondolok nekem itt fáj ott fáj de egy természetes öregedési tempóban ez akár még "normális" is lehet... nála meg a semmiböl lett valami és amikor tulképpen elégedetten dötrzsölhetnénk a tenyerünk, hogy sikerek koronázzák a bejárandó utvonalat akkor megjelenik egy olyan pont , aminek nem örülünk. a végül is önállónak nevezhetö járásával ,hoz egyfajta gyorsabb tempoju torzulást,  a csontjainál másképpen kopnak. és a növekedése az izmoknak is sajátságosan eltér az egészséges gyerekekétöl..

---

 és még valami nem tudom pontosan mi dönti el a gyerekek felvételét vagy sem.állapot fejleszthetö e vagy sem, vagy hely-- ma találkoztunk egy kisfiuval. ö balesetböl kifolyólag sérült kb 3évesen, csak egyénire járnak  a villányi sem vette fel iskolába, vácra hordja valami napközibe .ahol foglalkoztatják ö is azt mondja a leg nagyobb tájékozottságot csak szülöktöl szerezte meg. ez a napközi 10éves koráig fogadja heti 3alkalomal és 2x bejönnek a pethöbe egyénire,vidékröl.

a mi csoportunkban anno volt hasonló qualitásu gyerek mégis csoportban volt.

és ha belegondolok  a mi gyerekünkröl is lemondtak annó 2 évesen volt egy szürés amikor azt mondták ha már ennyit elértem vele a korábbiak ellenére, akkor érdemes folytatni..

Előzmény: Szorka (232)