4Hópihe Creative Commons License 2009.04.20 0 0 222

hmm érdekeseket mondtak nektek.. lehet,hogy most sok a gyerek, és nem férne el,mert nemcsak benntlakókat fogadnak, arra viszont emlékszem a mikor mi ott már nemcsak feljárogattunk hanem bekerült az ovodatagozatra, akkor is a benntlakót nyomatták, végül azt mondtam hajlandó vagyok a benntlakódijat kifizertni ,de hazaviszem a gyereket mindennap... aztán a következö évben azt hallottam fél fülle,,hogy boldog boldogtalant felvesznek,mert kevés a gyerek..integrációs csoportjuk is müködik.. vegyesen egészséges a sérülttel..de mi oda nem kerülhettünk be mert ahhoz sulyos esetnek számitottunk..

aztán ezt a támogatosdit sem értem, ti magánuton hordjátok ide, az emelt családit akárhány helyre viszed a gyereket csak egyszer kapod meg. pelenkát szintén, eszközökre és zsályára is jogosult vagy.

nálunk volt egy anyuka hétvégén is vitte a gyerekét ide- oda nyáron  bérbevett a lakóhelyükhöz közel lakó oethös föiskolást,hogy fejlessze a gyerekét. és mégis pethös volt a gyerek...

nem akarlak sem rábeszélni sem le...de érdemes kapcsolatban maradni velük ha nem jön be esetlegesen nektek ez az ovi-bölcsi,legyen még járható ut nektek..

szóval jó tüz közelben maradni.

 amugy meg a nyár hoz visszaesést mindenképpen akármilyen ügyesek is vagyunk nem tudjuk a napi 4órás (legalább) szakképzett mozgatást megcsinálni a gyerekkel..

intézményesitett szakemberes környezetben még egy pisilni megyünk is mozgásfejlesztés...

de ettöl függetlenül nekik is szükségük van arra,hogy ne csak fejlesztésröl szoljon az életük és lehetöséget kapjanak arra,hogy önállóan is ráérezzenek a játék izére..

Előzmény: Szorka (221)