4Hópihe Creative Commons License 2009.04.20 0 0 220

südve üdv köztünk

itt a helyed, bármekkora is a baba!

jó kis utat bejárt a gyermeked ,élni akar  nagyon a multjából hozottak tulélése ezt mutatja...

 azt hiszem te  már most tudod mi a kis lépések müvészete és megéltél már pár csodát vele kapcsolatosan...

hasonlóan indultunk mi is.

------

pethö intézeti dijak amiröl én tudok, 1500 a csoportos fejlesztés

és ha jól emlékszem duplája az egyéni, de mindig vannak jó kis lehetöségek..

a pethö tulképpen  az oroszokra utazik mostanában, valszeg ök jó pénzt hoznak az intézménynek..folyamatosan csökkentenek termeket épitkeznek belülröl,hogy az oroszok még jobban elférjenek.

 azátn amit nem illik reklámozni, de elárulom,mert nálunk sem pénz van a toilett papir gurigán. havi kiszámlázás van és lehet lazábban kezelni, a lényeg,hogy lásák akarunk fizetni.

ovodatagozat is igazából fizetös de ezt mndig másképpen nevezk el. ezért kedvezményt ott igénybe venni nem lehet..

amikor odaakerültünk az egyéni fejlesztés még ingyenes volt vezetö váltás után tették fizetössé, az ovodatagozatra az akkori emelt családi potlékot kellett kicsnegetni, amit késöbb csökkentettek, és azt mondták ingyenes a szolgáltatás csak az étrendet kell fizetni, és a plussz szolgáltatásokat lovaglás uszás, buszos szállitás.

tunyogi programhoz most nem tudom mennyi a beugró, a fönököm ,mint jóó batánöjét nekem is ajánlotta anno,hogy komplett a fejlesztés akkor 3500at emlitett de nem tudom,hogy ez havi 4 vagy egy alkalomra vonatkozott. mi nem vállaltuk be akkor már a pethöhöz tartoztunk.

végig olvasva a programját tulképpen ugyanaz ,mint a pethös módszer.

----------------------

Tanikó végre végre elökeveredtél...gratula a gyerköcnek!!!!.

 felhivnám a figyelmedet amilyen hibába mi is belestünk nevezetesen ez a két kezes vezetös  probálkozás... és örültünk,hogy  ebben a formában milyen jól megy... aztán a pethöben bemutatták,hogy huzzuk a gyereket ö meg szedegeti a lábait.. nem pedig támazskodik ránk...ugy már nehezebb és nem is annyira könnyü a feladat....

a lényeg a lényeg,hogy az a kisgyerek aki járási problémákkal küzd nem végez járógyakorlatot akkor ha közben magasra emelt kézzel éri el a szülei kezét.

-----

 viszont játszottunk olyat hogy kifeszitett két kötél között kellett haladni, és abba lehet kapaszkodni de az egyensulyát nem a kötél fogja biztositani,mert nem annyira stabil...