deps Creative Commons License 2009.04.04 0 0 29538

máshogy fogalmazok neked, meg akik ittvannak,

 

szóval én jelenleg eszméletlen jólérzem magam!

attól függetlenűl, hogy folyamatosan majdnem síróhatáron vagyok németbe, mert feszt szórakoznak velem de már rutinosan úgy állok ki, hogy csak pakolni kell (1 kép)

 

szóval ha nem veszem meg hamarabb a maut-ot, akkor a hamburgi felrakómtól fél óra sétára volt a város belvárosa (mondjuk teherautóval érintettem 2-3-4kép), ezért tudom :-))))

ha van lehetőségem azonnal bolyongok! még meg akarom nézni hamburg belvárosát, meg azon a nagy kanyarhídon (5 kép) akarok menni!

 

élvezem amikor német bundáson olyan úton megyek, hogy alig férek el rajta, s a fülkém kopptól-koppig billeg, aztán a francia megmutatja, hogy nálla ez is pingpong asztal, még normandiában is meg bretagne-ban is! (oda járok mostanában)

 

imádom, mikor a megadott párizsi rungis-ban kell tankolni, s a henteseknél van a kutunk! a sok kis 3,5t-ás gép közt megyszer megjelenik egy vontató... néznek is hajnal 3kor hogy ki ez a *asz aki ezzel a *zarral bejön ide :)

 

tudod jó mikor ebből a kis szegletből borsodból sok kollégával összefutsz lehetetlen helyeken is, ahol már a norbi, vagy a zeigler sem jár! nállam az már normandiában már a civilizáció kezdete! akkor kezedek örülni, mikor ők jönnek szembe, vagy mennek elöttem :-)))))

 

jelenleg jó nekem! a gépem jó, elcsavargok mit az aliglátott csipás szemű hlyegyerek! sőt a nemírokmár szavain felbuzdulva írok vagyis elkezdtem az élményeimet leírni, s már meg is van a címe :)

mindenképpen fogjátok olvasni, de csak mikor már biztos távolságban van minden s nem lehet utánnanyűlni :)

 

tudod engem még felemel az a látvány és élmény mikor az elba alatt ármész hamburgba, vagy az atlantióceánba beleteszed a kezede, aztán az északitengernél megnézed ugynígy a fokot ;)

3engem még meghat :-))))))))))

 

Előzmény: deps (29537)