Törölt nick Creative Commons License 2009.03.31 0 0 8289
Közel 180 centi vagyok (úgy kb.: 74 kg. mellett), nekem általában a 3/4-es (tehát jobbára az extra, a nagyobb) méretek szoktak bejönni, (úgyhogy köszi a javaslatot), ámbár eddig mindig leltem magamnak való cuccokat; de azért köszi a szépen felajánlást, Neked eddig is jó ötleteid voltak.
Cserébe mutatok valamit most Neked, egy valóban kiváló, és igencsak jó minőségű női combfixet:>>>> (Az alábbi 4 képen láthatod a "Lady Primato" női sztreccsnylon combfix harisnyát. Jó minőségű nylonharisnya: nem sűrűn szokott felszaladni, tehát igencsak tartós harisnya; egyébként 20 Den-es; szürke (Fumo), testszínű (Marron), sötétes, enyhén csokoládé testszínű (Marron CH), fekete (Nero), vörös (Rossa), törtfehér -- azaz vajszínű (Ecru), és fehér (Bianco) színekben létezik. A létező méretei: két méretet gyártanak ebből a combfixes harisnyából, tehát az 1/2-es, és a 3/4-es női harisnyaméretek léteznek belőle.)

>>>>

Lady_Primato_Combfix_001

<<(1. Kép) A csomagolás eleje, így látszik benne fólián keresztül a harisnya.









Lady_Primato_Combfix_002

<<(2. Kép) A csomagolás hátulja.









Lady_Primato_Combfix_003

<<(3. Kép) Combfixviselet -- a harisnyaviselés közben.









Lady_Primato_Combfix_004

<<(4. Kép) A "Lady Primato" női sztreccsnylon combfix harisnya méretei itt látszanak szemléletesebben. Bár ez a hölgy csak háromnegyed részben húzza fel a teljes combhosszra, a 3/4-es méret a képbe (általam) belevitt lila színű vonal magasságáig is felhúzható anélkül, hogy megerőltetnéd a combfixes harisnyát -- nem fog elszakadni, mert ez ugyanis ennyit bőven (!!!) enged (még többet is, de az már ugye kicsit sok volna).





(Én magam az ilyen magasan felhúzható combfixes harisnyákat szeretem, mert a csipkéje vastag, és így a combtőnél eléggé jól melegít, és ez a rövidebb minikben megfontolandó lehet még másoknak is. (Padon, vagy buszon ülve eléggé előnyös, ha eléggé meleg.) Mivel hosszan feljön, és ez egy rendkívül sűrű szövésű nőiharisnya, ezért még a harisnyaszárnál is eléggé meleg. Egy dolog miatt szoktam meg nehezen az elején: mivel nagyon fel lehet húzni (egész a bikinivonal tövéig felmegy, méghozzá simám (!!!), ahhoz, hogy megtapadjon a szilikonja, a szilikoncsipkének még csak a közelében sem szabad szőrszálat hagyni, mert egyébként nem eléggé tapad, és akkor ugye csúszni kezd. A legelső felhúzáskor tíz percig néztem magamat a fésűskéses nyírógéppel a kezemben, de aztán nem maradt más választásom: a gép nyírófésűjét kb.: minimum 5 cm.-re bele kellett engednem a kefémbe... .)
Aztán már nem bántam meg a viselését, mert ugye, ez legalább jó meleg!!!
Előzmény: 2heroine (8277)