oszcilloszkop Creative Commons License 2009.03.23 0 0 257
Hello!
Mail ment.

Más. Ma észrevettem, hogy a garázsban olajcseppek vannak az autó bal eleje alatt. Leveszem az alsó motortakaró műanyagot, világosan látható volt, hogy egy cső a futóműhöz rögzített alu idomából jön valami olajszerű. Tippem van a klíma csövére, mondom megnézem a service.citroen.com-on. Hát nem nem engedett belépni? Magánszemélyeknek már csak kezelési utasítás letöltése maradt. Gyorsan regeltem mint kereskedő (nem volt egyszerű a közösségi adószám miatt), most várom a visszaigazoló levelet. Jó kis oldal ez, sok mindent meg lehet találni az autó szerkezeti elemeiről, csak működne...

Sokan mondják, hogy a francia autóknak lelke van, ezt az elmúlt két hétben én is észrevettem az enyémen. Múlt héten negyedikben előzéskor kihagyott kétszer. Frankó. Hasonló érzés volt mint amikor a benzineseken kimarad a gyújtás. Még soha nem csinált ilyet.
Ugyancsak múlt héten elhallgatott a rádió. Vártam vele egy napot, semmi. Már épp ott tartottam, hogy kiszedem aztán rányúltam a bekapcsológombra, azóta is jó...mellesleg a motorvezérlő BOSCH (Made in Hungary) a rádió meg Marelli. Ennyit a francia elektronikáról :)
Előzmény: reseller (256)