repcsepista Creative Commons License 2009.03.14 0 0 239

Szerbusz schlumberger s kedves tudálékos ákom- bákomosok?

 Először is, kellemes Március Iduskát mindenkinek, hisz ki ne akarna madár szabad lenni, meg élni, de boldogan, meg együtt örökké, aki ilyet szeret!?

 Nemcsak az irásokra hivatkozok, hanem magam is tapasztalom szüntelenül, hogy itt nincs meg az a fény, ami a Tejutonon, meg az felett, mintha az lenne a választó vonal.

 Nos, el kell hinnetek, vagy feltételeznetek, hogy vannak örök életü (emberek) lények, akikkel midenki felveheti a kapcsolatot, ha arra megérett. Trehát nem mondok olyat, hogy én bárkinél több -külömb lennék, hanem te is, meg mindenki megtudhatja, ha nagyon de nagyon akarja?

 Ime, mi ez, ha nem egy ráadás, amit a biblia is, mond, hogy azzal, ez akkor is csak egy ráadás, de ezt mindenkinek, (bocs neked is) saját magadnak -magatoknak kell megtudni, amikor olyan ellenállásokba ütközik az ember, ami soha. Hogy ez hogy van a valóságba, hogy most mindenki, a feleséged a gyerekeid meg barátok meg akiket eddig ismertél, meg ismernek, tiszta gogyónak, ha nem is hülyének néznek, ami abszi -ulti, most mégis arra megyünk.... merre? A merre visznek bennünket, mert mennünk kell a mieinkkel, akiket itt most valóban, az aki a Mindenség Úra, nekünk adott, mert egyedül, csak én vagyokok, senki más, az maga a halál, meg akik most ezeknek, bedültek -bedülnek? Nem érzitek, hogy még az isten is  elhagyott, néha?

 Mi világnak hivunk mindent, amiben nics világosság, s ebben a világban, senki nem tudja, sőt nem tudhatja meg hogy honnan jött (jöttünk) meg hova megyünk, egyet értettek velem? Aki megtudhatná, azt megölik, de aki megtudta, az nem tudja ráerőszakolni senkire, mert nincs olyan ha nem hiszed amit mondok, megöllek?- s itt jönne be, nekem szerncsém van, mert nem kerültem olyan hejeztbe, hogy a feleségem vagy a kis családom, elhagyott vagy kiközösitettek volna, ugyanakkor átmentünk egy borzalmas megpróbáltatáson, amikor a gyerekek felsiheredtek, mikor minden barátjuk, tudod hogy apád hülye?

 Kérdelek, téged is, meg benneteket, hogy miért nem az az első, hogy felvenni a kapcsolatot az ég ufósaival? Talán HAARP arra lenne csinálva?

 Aztán, vegyük azt a falut, akik totta önellátók, meg most mindent, amire szükségük lenne, technikai dolgok megoldások, megtudják maguknak termeteni? Aztán most jönne a város, akik már tota függenek, a mezőgazdaság előbb, s most mire menn el az összes energiánk, ha nem a semmibe, mert az igazi célja a vakoknak, meg akik itt van a világ közepe, wilághóditóknak, aminek megint kettős értelme, mert ha az Igaz JÉzust keresi valaki, vagy az igaságot, ami látás, s látjuk hogy ennek az itlétünknek, ami nagyon is véges mi az értelme,  mit kell tennünk, hogy örökké boodogan éljünk, ami ellen, minden összeesküdt, hogy ne tudjuk meg? Közölni meg halál érte?

 Hogy a HAARP mi, bizon fegyver, s a kérdés, ha bekapcsolódtak a SZABAD MAGNETIKA - ELEKTRONIKA MEZŐKBE miikor fognak bennünket bevonni, ami megint wawawawawaaaaaaaaaaa.... de jó lenne, csak győzzük kivárni, mnt a mwssiát?

 Világ az világ, Wilág, világ egy szemse, de szemse?

 Jah, hogy miért irok igy, mert megszoktam, hogy spórolok, hisz ezer oldalas leveket irtam, azoknak, akiket szeretetem üldözzött, persze, csak akiket lehet üldozni?

 Üdv. áldás béka brekekekeeeeeee....

 

Előzmény: schlumberger (237)