Caipi Creative Commons License 2009.03.06 0 0 754

Jaj, ha még jársz erre, ne haragudj, magára hagytam a topikot, mert leginkább csak én monologizáltam benne.:-)

Kedves vagy, de nem vagyok én hős, csak nem láttam más utat: mást bepalizni vele pofám nem volt, belenyugodni a dologba meg kedvem nem..

Senkinek nem javaslok pert, ha tud más utat; én azt hiszem, mai eszemmel az áthallás miatt csökkentett áron eladnám, és kész. Egyrészt azóta tudom, amit akkor nem: iszonyú mennyiségű új lakás nem felel meg az akusztikai szabványnak, és egyébként régi sem, csak azt már nincs kin számonkérni. (Valahogy és valamiért 1964 és 2002 között elkerültek az ilyen lakások, azóta viszont üldöznek..:-D) Másrészt a per öt éve megy, és nem igazán nyertem meg, csak elsőfokon: a Csobánc fellebbezett, és hajrá, újabb egy(-két) év. És már ráköltöttem több, mint félmilliót. Szóval nem javaslom a példa követését, csak Don Quichote-szerű jelleműeknek..-D Bár még mindig iszonyúan felháborítónak tartom, hogy Magyarországon halomra és büntetlenül lehet ilyen házakat építeni.

Halltex ügyben a hangszigetelés topikot nézd meg, előtte nem, de mintha mostanság beírt volna valaki tapasztalatot. Bár kicsit olyan reklámízű volt.

Előzmény: drva (751)