Latya (K.L.) Creative Commons License 2009.02.12 0 0 1136

Murano/Burano és a Szent Gyögy szigetet érdemes megnézni. Velencén belül sétálva el  lehet jutni bárhová, de ha  próbálsz az időn egy kicsit spórolni, meg a lábadat kimélni akkor  jó dolog vaporettóra szálni. És ha Mestréből a helyi busszal jösz át Velencébe, akkor meg a bérlet arra is érvényes. És ami előny a pecsételéstől számítanak az órák tehát a fél napok nem vésznek el. Szal én vaporetto párti vagyok. De  meg lehet lenni nélküle is.

 

A víz télen és kora tavasszal jelenthet gondot. Ilyenkor naponta 2x tetőzik. A csúcs környéki +/- 1-2 óra a cikis. De  az hely és vízszint függő. Ha 80cm-es csúcsok vannak, akkor az még nem vészes. Felette lehetnek  "logisztikai" problémák.

Itt lehet megnézni, hogy milyen magas a víz Itt meg az értelmezés

 

Az időjárást ,  több évre visszamenőleg meg tudod nézni a www.wunderground.com helyen .

 

A képekből majd válogatok néhányat. Eléggé ész nélkül szoktam kattogtatni, a belinkelt képek talán egy picit jobban sikerültek.

 

A boltok általában a bejárati ajtó elé  kb fél méter magas palánkot  raknak, aminek a széle gumi, így azt  rögzítő csavarokkal beszorítva közel vízmentesen zárnak.  A mi szállodánknál ez nem igazán működött.

Előzmény: Zebrina Pendula Heritage (1135)