cszoki Creative Commons License 2009.02.08 0 0 150069
Judit, szerintem ne aggasszon ennyire ez az ovuláció téma!
Egyrészt mert még a 23.napon vagy, simán lehet egy késői ovuláció mondjuk a 30.napon.
Másrészről van már egy gyerkőcötök, valahogy ő is összejött ;-) , ráadásul nem próbálkoztok olyan régen, hogy egyből dokihoz kellene szaladnod, és "csinálni" egy szabályos ciklust. Nem biztos, hogy a mesterséges szabályos a legjobb megoldás...
Harmadrészt ezek a tesztek se túl megbízhatóak szerintem
Negyedrészt pedig nem minden hónapban van peteérésünk
Ötödrészt pedig még ha van is, akkor sem biztos hogy teherbe esünk
Hatodrészt pedig minél többet gyötrődsz rajta, annál jobban gerjeszted magadban pszichésen a "valami nincs rendben" gondolatot.
Egyetlen dolog a biztos, hogy szeretni kell egymást a férjeddel rendszeresen, mert az kulcskérdés ebben a témában:)
Hidd el, minden rendben van, van már egy egészséges gyerkőcöd,és biztos nemsokára lesz egy ugyanolyan egészséges kistesója :-)
Egy gyerek már akkor is tanítja a szüleit, mielőtt megfoganna. Kit a türelemre, kit a fájdalomra, a szenvedésre, kit a gondtalanságra,a felhőtlen örömre, kinek az értékrendszerét forgatja fel alapjaiban...valamit mindig tanulunk tőlük:)
Tudom néha nehéz, én pl ovuláció körül(amiről nem is tudom, hogy van-e, de szerintem igen:) tök pozitív vagyok, jókedvű, és aztán a ciklus második felében aggódok többet..tudom, feleslegesen, mert akkor már úgyis eldőlt, de néha nehéz kiszakadni ezekből a gondolatokból. De tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül:) mint ahogy Te sem:)
Előzmény: vojudit79 (150060)