NagyonI Creative Commons License 2009.02.01 0 0 70272
ReggelII)t!!

Hát Rémke miatt hiányoztál!! Ó-Ó!!! te is, fiam, Brútus??.


Na és szgép meg tűzfalazzon rendesen! Te meg gyere kotyogni. Régen láttam tőled képeket.. hm???
Ha tudunk a filmról, ordítunk..Én biztos... De ordításom előtt kdezsoe majd suttog a fülembe/ünkbe.. Hm, kdezsoe, drága??

nem tud valaki egy klia nevű vasalni szerető úrhölgyről??

Egyre fogy???? nemzetünk??, Vagy izé topikunk??
Régi szép idők!! Amikor ácsingóztátok szavaimat!!Itt volt e terülj reggeli asztal... most meg csak kopp, kopp, kopog a szemem...Panka lustizik.. vogyo szintén..

Éjszakai tündéreink még durmolnak ilyenkor..

Milyen istenieket morrantottam ifjú 60 éves koromban!! Most meg hol a Rém kopog, hol Alz bácsi...... Tudom. Nem csak a 60 éveseké a világ..

Sőt.

Boszi barátnőjére gondolok mindig meg-megállva..De nem reggel. Majd este/éjjel, amikor becsukom a könyvemet.. És jöjjenek a bohó álmok! De errefele csak Csókos Lajos, aki olykor elkap, ha nem figyelek. Most is a hátamon szaladgál a hideg, ha eszembe jut..

De örömtelenül közlöm itt mindenkivel, aki sorsom érdeklődője, hogy megjelent nekem is Ő. Igaz, még nem látott- nem is fog-, igaz, még nem hallott- nem is fog:::)) -, de tegnap a My spacen bekönyörögte magát ismerősnek. 47 !!!!!!!! éves és 192 cm ... Bár ez lehet, hogy a kilóinak a száma. Elfelejtettem. A govermentnek dolgozik Törökországban. Postafordultával közöltem vele adataimat, minden aláírásomkor zárójelezem a koromat, de látod topik, ez!! a szerelem. Ő fittyet hány a 65-re, s csuda érdekes képekkel örvendeztetett meg az éjjel. Majd tovább örvendeztetek, mert érdekesek.

Megérkezetek ABDULLAH első februári levelei is. Lehet, hogy nem szeret aludni, mindenesetre mivel rém :::)) kíváncsian lesitek sorsom ilyetén fordulását, majd megszámolom hány levelet kaptam egy fél nap alatt!!!

Hát ilyen a zajló élet a Végeken.

És szakad a hó. Majd lefényképezem magam hólapátolás közben, s küldök magamról
sztárfotót:::))) neki. Leesik az álla...

Hogy az a kaporszakállú::)))

De most vigyázzállok, s balra el macskaetetni...

Jó napo(s)t!!!

Előzmény: macinagyi (70267)