Uborkás Gyilkos Creative Commons License 2009.01.31 0 0 220684

Végignéztem ezt a Havas-féle cigányvajdainterjút,rendesen osztotta őket,mást nem tudtak csak mellébeszélni ill. mindegyik azt hazudta,ha pénzt és hatalmat kapnának,akkor pikk-pakk megoldaná a helyzetet.Na persze,ezt már ismerjük...

Köztük volt ez a Rostás-Farkas nevű cigányíró,mindenttudó,saját bevallása szerint a cigány történelem és kultúra messze földön legnagyobb tudósa,aki számtalan állami díjjal,kitüntetéssel büszkélkedhet.Na mondott ez olyan ökörségeket,hogy lefordultam a székből,úgy röhögtem.Kezdte azon,hogy a cigányok úgy i.sz. 1000 körül jöttek a Kárpát-medencébe és az itteni Zsigmond királytól azonnal menlevelet kaptak.Nos jó lesz az i.sz. 1400 körülnek is és az említett király is évszázadokkal később élt.Havasnak arra a kérdésére,hogy miért jöttek ide,azt válaszolta,hogy úgy i.sz. 1000 (!!!) körül,amikor elvándoroltak,India Angol gyarmat volt és egyrészt üldözték őket a helyiek(vajon miért is?) és jó angolok is elhurcolták őket,az angol kávéházakba zenélni.

Mi van????-mondom magamban.

Hol volt akkor még India Angol gyarmat?

Hol voltak akkor még arra angolok?

Hol voltak még kávéházak? /Amikor ideértem gondolatban elképzeltem,hogy a jó Oroszlánszívű Richard a keresztesháborúba menet,teljes vértezetben,töbtízezres hadsereggel betér egy kávézóba,rendel egy capuccinot mindenkinek és bazseváltat a cigányokkal,majd elsiet a Szentföldre hadakozni.:-)))/

És végül:hol a bús picsába láttak volna még akkor a cigányok hegedűt?

Rögtön le is szűrtem,hogy ez a faszi ugyanúgy hazudozik mint az összes többi cigány,de még ahhoz is hülye,hogy valami hihetőbb halandzsával álljon elő.

És ez a cigány történelem és kultúra nagyágyúja!!!

Akkor milyen lehet a többi?