fizimiska
2009.01.28
|
|
0 0
42
|
Ha jól tudom, Magyarországon nem kötelező feltüntetni hogy mennyi az élelmiszerek TFA tartalma, ezzel szemben jópár országban nem-, vagy csak minimális mennyiségben tartalmazhatnak.
Ha tényszerűbben szeretne valaki erről a kérdésről olvasni, ezt az írást javaslom:
Margarin a terminátor
A cím elég hatásvadász de amúgy jó írás. Kiemelném, hogy Mo.-on mivel nincs korlátozva a TFA tartalom, ebből a szempontból az ipar számára készült sütőzsiradékok nagyobb kockázatot jelentenek mint a margarin.
Keksz, ropi, felvágott, csipsz, pattogatott kukorica, sült krumpli és hasonló nyalánkságokból nyilván többet fogyaszt az arra hajlamos egyén és ezzel arányosan több TFA-t is visz a szervezetébe mint egy szelet margarinos kenyérrel. |
Előzmény: pint (41)
|
|