fizimiska Creative Commons License 2009.01.28 0 0 42

Ha jól tudom, Magyarországon nem kötelező feltüntetni hogy mennyi az élelmiszerek TFA tartalma, ezzel szemben jópár országban nem-, vagy csak minimális mennyiségben tartalmazhatnak. 

Ha tényszerűbben szeretne valaki erről a kérdésről olvasni, ezt az írást javaslom:

Margarin a terminátor 

A cím elég hatásvadász de amúgy jó írás. Kiemelném, hogy Mo.-on mivel nincs korlátozva a TFA tartalom, ebből a szempontból az ipar számára készült sütőzsiradékok nagyobb kockázatot jelentenek mint a margarin.

Keksz, ropi, felvágott, csipsz, pattogatott kukorica, sült krumpli és hasonló nyalánkságokból nyilván többet fogyaszt az arra hajlamos egyén és ezzel arányosan több TFA-t is visz a szervezetébe mint egy szelet margarinos kenyérrel.

Előzmény: pint (41)