vojudit79 Creative Commons License 2009.01.27 0 0 149690

LH és HCG tesztet is 125 Ft-ért árul egy csaj, többen vettünk már tőle, ha gondolod emailben átküldöm az elérhetőségét. (ha publikus a mailcímed)Egyébként én is a vaterán találtam őt meg.

Nőgyógyászt is tudok ajánlani, a MÁV-ban dolgozik, ott van koraszülött intenzív is. Magánrendelője 2 helyen van; Horvát utcában és a Retek utcában, utóbbi picit drágább, viszont hamarabb van időpont. A Horvát utcában legalább 1 hónappal előtte be kell jelentkezni. Viszont azt nem tudom, hogy mennyire jártas olyan ügyekben, amire Neked szükséged van, de biztos tud ajánlani valakit.

De szerintem is a legjobb a meddőségi központ, ők rutinosabbak és rögtön elvégeznek mindenféle vizsgálatot, stb...

Addigis a  hődet nem lenne rossz valahogy mégis mérni legalább egy ciklusban, hogy kiderüljön van-e peteérésed. Az, hogy az LH teszt nem mutatott semmit nagyon arra utal, hogy nincs peteérésed. A mikroszkóp sajnos nem elég megbízható. Az egyik barátnőm ugyanebben a cipőben jár, épp a napokban beszéltünk erről a többiekkel.

 

tititu,

 

El sem hiszed mennyire drukkolok!!A barátnőm, akivel kapcsolatban a múltkor tanácsot kértem (mindig negatív LH) 3 napja késik neki, úgyhogy most érte is izgulok, de ő csak pénteken hajlandó tesztelni:)

 

 

 

Előzmény: Jane75 (149683)