Jane75 Creative Commons License 2009.01.27 0 0 149683
Hello!

A következő sorok csak erős idegzetűeknek-avagy: ha eddíg nem sikerült hülyének lennem, most biztos a siker!

Szóval, előző két terhességem "megszakadásának" oka ismeretlen. Utána voltunk az(mára már) exemmel a "Czeizel-féle" akkor pont genetikai tanácsadónak nevezett intézményben, ahol kikérdezték a családban előforduló betegségeket, mindkettőnknek csináltak olyan vérvizsgálatot, amiből kiderült, hogy normál kromoszómaszámmal rendelkezünk. Kikérték a két baba boncolási papírjait, de abból sem derült ki, hogy mi lehetett az oka a történéseknek.

Aztán, az akkori párom (8 év után) megköszönte az elmúlt időszakot, mert Ő gyereket akart! (Mára van egy kislánya egy házasságban élő hölgytől, de lemondott róla, mint kiderült!-ezt nem kommentálnám, inkább csak megemlítem, mert én nem hittem volna, h ilyen is van, de van...)

Aztán 29 éves koromban megismertem T-t. Kedves, okos, nagyon szeretem! 31,5 éves voltam (voltunk) , amikor elhatároztuk Szilveszter hajnalán, hogy rendben, legyünk mostmár család.

Az első év úgy telt el, hogy ok, biztos össze fog jönni, nem kell pánikolni, csak lazán! Aztán a második év már nem volt ilyen nyugodt. Kétszer volt olyan ciklusom, h a 32.-33. napra jött meg, jóval több és jóval hosszabb ideig tartott. Doki nyugtatott: semmi gond, előfordul, szedjem az Elevitet. Szedtem. Közben próbáltam a DM-es ovu-teszteket, de bénán csináltam, semmit nem mutatott, (12-16.nap.) úgyhogy váltottam, jött a PG 53-as törpemikroszkóp. Tök jól működik, csak amilyen hülye vagyok, 32 évesnek kellett lennem, hogy rájöjjek, ha pont PÉ-kor vagyunk együtt, nem biztos a siker, inkább előtte kéne...

Aztán decemberben jöttek a tipikus tünetek: álmosság, hányinger, szagoktól kikészülés, stb. Vettem tesztet, (mert már "csak úgy" nem veszek, elég lehangoló) és két csíkos lett! Annyira örültem, és T-is oda-vissza volt. Erre rá pár napra megjött! Ezt sem taglalnám inkább)

Próbáltam a hőmérőzést is, de az oviban heti váltásban dolgozunk, totál eltérő eredmények jöttek ki, egyszerűen értelmezhetetlen volt, nem beszélve arról, h néha a reggeli teát kortyolva jutott eszembe a hőmérő.

Most minden ciklusban minden nap jellemzőiről írok pár sort, és próbálom az állandó jellemzőket kiszűrni. Nem tudom, miért a "Holdban " éltem az elmúlt egy évben, világosan látom, hogy jóval előbb kellett volna lépnem...

Most keresek egy jó nőgyógyászt elsőként, lehetőleg olyan kórházban, ahol van koraszülött intenzív is.(ha ne adj' Isten újra megtörténne) HA VAN VALAKINEK JÓ ORVOSA, MEGKÖSZÖNNÉM A TIPPEKET!!!

Olvasok a teákról is (palástfű, cickafark,stb.) gondoltam, azt is megpróbálom.

Ha van még valakinek valami ötlete, azt szívesen fogadnám, valamint arra is kíváncsi lennék, hogy hol lehet ovu-tesztet venni kedvezőbb áron, és nagyon örülnék, ha ti is írnátok arról, hogy nektek mi jött be, és mi az, ami egyáltalán nem!

Lehet, hogy ezek a dolgok már sokszor szerepeltek ezeken az oldalakon, de gondolom, nem csak én vagyok itt új! :)

Köszi a türelmet!!! Szép estét mindenkinek!